Setari Cookie-uri

Cum sa izolezi corect casa din vis

Zidaria este responsabila de eficienta energetica a casei, de izolarea fonica si rezistenta la foc, beneficii ce sunt inevitabil legate de calitatea materialelor folosite.

In copilarie, cei mai multi dintre noi au visat sa locuiasca intr-o casa ca din povesti - din ciocolata si martipan, poate una cocotata in copac sau sculptata intr-o ciuperca. La maturitate, multi inca viseaza la casa din povesti doar ca exigentele s-au diversificat. Acum ar trebui sa fie spatioasa, confortabila, cu imbunatatiri tehnologice de varf, cu un design remarcabil si detalii practice.

Iar cuvantul Ytong de ordine este astazi „calitate”. De la zidarie, la finisaje si mobila, toate ar trebui sa fie alese cu atentie si asta fiindca fiecare detaliu, intr-o masura mai mica sau mai mare influenteaza confortul pe care locuinta il asigura. Spre exemplu, zidaria este responsabila de eficienta energetica a casei, izolarea fonica si rezistenta la foc. Aceste beneficii sunt inevitabil legate de calitatea materialelor folosite - cu cat materialele utilizate au o calitate mai buna, cu atat locuinta va oferi un grad mai ridicat de confort.

Astfel, BCA-ul premium, precum Ytong A+, este un bun izolator care asigura confort termic, indiferent de temperaturile de afara. De asemenea, "acoperisul rece" se comporta precum un tricou alb, ce reflecta razele de soare in loc sa le absoarba. La fel geamurile Low-E sau "low emissivity" asigura o emisie scazuta de caldura prin radiatie.

Totodata este bine sa nu pierdem din vedere ca realizand o constructie de calitate costurile cu mentenanta vor fi semnificativ mai scazute.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.