Setari Cookie-uri

Concursul "IKEA cauta cele mai mici spatii" s-a incheiat!

Concursul "IKEA cauta cele mai mici spatii" s-a incheiat! Au fost descoperite cele mai mici 3 bucatarii, bai, dormitoare, camere de zi, garsoniere si camere de camin studentesc din Bucuresti si imprejurimi.

Concursul "IKEA cauta cele mai mici spatii" s-a incheiat! Au fost descoperite cele mai mici 3 bucatarii, bai, dormitoare, camere de zi, garsoniere si camere de camin studentesc din Bucuresti si imprejurimi, iar acum castigatorii se pregatesc pentru o redecorare completa. Toate cele 18 camere vor fi eficientizate pana la sfarsitul lui decembrie cu ajutorul echipei de designeri si decoratori IKEA care vor pune la treaba fiecare coltisor neutilizat. Astfel, cei 18 proprietari de spatii mici vor intra in noul an cu mai mult loc pentru vise si veselie.

Lista completa a castigatorilor se afla pe site-ul www.spatiimici.ro. In sectiunea Galerie de pe site pot fi vazute toate incaperile participante in concurs, fiecare categorie inregistrand sute de inscrieri! Printre acestea, se ascund o bucatarie de numai 1,32 m2 si o baie de doar 1,48 m2, cele doua fiind cele mai mici spatii din toata competitia!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.