Setari Cookie-uri

Luana Ibacka - despre tendintele in amenajari interioare

Chiar daca diversitatea gusturilor umane creeaza noi produse, noi obiecte, noi echipamente pentru casa, un loc confortabil si armonios se compune lesne dintr-un mobilier de lemn, cu accesorii traditionale, eventual ajutand povestea decorarii cu un tapet frumos. Eu ador ce se intampla acum in piata, revenirea la natura si la natural, legatura

"In fiecare an, in moda amenjarilor interioare, ceva apare, ceva dispare. Si totusi, mereu cea mai de succes combinatie in decor, a fost legata de cheia impletirii vechiului cu noul, a limbajului clasic cu tehnologia de ultima ora.

Chiar daca diversitatea gusturilor umane creeaza noi produse, noi obiecte, noi echipamente pentru casa, un loc confortabil si armonios se compune lesne dintr-un mobilier de lemn, cu accesorii traditionale, eventual ajutand povestea decorarii cu un tapet frumos.

Eu ador ce se intampla acum in piata, revenirea la natura si la natural, legatura in-door cu out-door din ce in ce mai puternica, generand amenajari prietenoase, cu mult lemn, lumina, culori organice, asa cum vedem in telenovele sud-americane. O locuinta este cu atat mai primitoare, cu cat elementele cromatice si tesaturile iti dau senzatia ca le-ai mai vazut, ca fac parte din optiunile tale de viata. Nu am nimic impotriva curentelor moderniste, dar niciodata nu as aborda in propria locuinta prea multe rasini, forme neconventionale in compartimentare, mobila din plastic, si alte nebunii care deformeaza ideea mea clasica de confort. Imi par binevenite obiectele orientale, pentru ca se asorteaza cu orice tip de decorare, sunt senzationale antiq-urile si micile accesorii vintage (dantele, veioze, calimari de cerneala, tacamuri de argint sau pahare de serbet), si cred cu tarie ca nimeni, dintre cei care mostenesc de la familie diverse piese de mobilier, nu ar trebui sa le arunce", explica Luana.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.