Setari Cookie-uri

IKEA este alaturi de consumatori

Compania IKEA Romnia a decis să suporte costurile provocate de modificarea TVA din resurse proprii, pentru a veni n sprijinul consumatorilor.

Prețurile produselor oferite de magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa nu se vor modifica, în condițiile majorării Taxei pe Valoare Adăugată la 24% de la 1 iulie 2010. Compania IKEA România a decis să suporte costurile provocate de modificarea TVA din resurse proprii, pentru a veni în sprijinul consumatorilor.

”Absorbirea majorării TVA cu 5 puncte procentuale începând de la 1 iulie va însemna pentru noi un cost suplimentar, pe care am ales să îl suportăm în locul consumatorului. Este modul în care am decis la momentul de față să ne îndeplinim promisiunea de a crea o viață de zi cu zi mai bună pentru cei mai mulți oameni. Prețurile mici sunt piatra de temelie a acestei promisiuni, iar clienții IKEA ne sunt parteneri la îndeplinirea ei. Ei sunt alături de noi de mai bine de 3 ani: cumpărând în volume mari, alegându-și singuri marfa, transportând-o și montând-o ei înșiși. Este firesc ca și noi să onorăm din nou acest parteneriat în vremuri în care încrederea consumatorilor este pusă la încercare. De aceea, absolut toate prețurile produselor din magazinul IKEA vor rămâne neschimbate”, a declarat Cornel Oprișan, Retail Manager IKEA România.

Așadar, socoteala de acasă va continua să se potrivească cu cea din magazinul IKEA din Băneasa. Prețurile actuale ale produselor sunt disponibile pe site-ul www.ikea.ro și în catalogul IKEA 2010. Garanţia preţurilor din catalog este înscrisă, ca în fiecare an, chiar pe copertă: „Preţurile includ TVA, sunt maxime şi sunt valabile până la 31 august 2010” – ceea ce înseamnă că ele nu pot crește, ci doar scădea pe parcursul anului respectiv. În prezent, peste 850 de produse au un preț mai mic în magazin față de cel din catalog.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.