Setari Cookie-uri

Prima vopsea crema din Romania: OSKAR Vopsea Crema cu Colagen

OSKAR Vopsea Crema cu Colagen este un produs cu totul inovator, ce contine colagen 100% natural si organic, asemanator celui folosit in industria produselor cosmetice.

Te-ai gandit vreodata ca peretii casei tale pot avea parte de o ingrijire cu totul speciala, asemanatoare celei pe care o oferi pielii tale in fiecare zi? Noua vopsea crema cu colagen OSKAR actioneaza asupra peretilor intr-un mod asemanator celui in care crema hidratanta actioneaza asupra pielii.

OSKAR Vopsea Crema cu Colagen este un produs cu totul inovator, ce contine colagen 100% natural si organic, asemanator celui folosit in industria produselor cosmetice.

Tehnologia cu colagen este disponibila numai in aceasta vopsea, conferindu-i proprietati si consistenta de crema. Astfel, structura OSKAR Crema cu Colagen este foarte compacta, pelicula formata este densa, fina si cu putere de acoperire extrema. Precum o crema in contact cu pielea, vopseaua crema pe baza de colagen adera rapid la perete, se intinde usor si impregneaza suprafata acestuia. Cu mare usurinta se obtine o netezime perfecta, care nu va face “riduri” niciodata.

Citește și:

Consistenta cremoasa a vopselei crema OSKAR asigura o intindere perfecta si o aplicare usoara a produsului. In plus, noua vopsea este foarte alba si are un miros placut.

OSKAR Glet Crema si Vopseaua Crema cu Colagen alcatuiesc sistemul complet “anti-aging” pentru pereti interiori perfecti.

OSKAR reprezinta marca de cea mai inalta calitate a producatorului DEUTEK SA, unul dintre liderii pietei de finisaje si decoratii din Romania. Gama OSKAR cuprinde vopsele, tencuieli decorative, gleturi si adezivi, ce alcatuiesc portofoliul complet pentru pereti perfecti. Aceasta cuprinde numai produse “best by test”, dezvoltate impreuna cu cei mai iscusiti aplicatori profesionisti.

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.