Setari Cookie-uri

Opreste caldura, porneste fierbatorul si protejeaza planeta

Philips lanseaza in Romania fierbatoarele eficiente energetic care ne ajuta sa reducem consumul de energie si apa.

Fierberea apei este un procedeu comun in majoritatea bucatariilor. Cat de des te gandesti, insa, la cantitatea de apa pe care ar trebui sa o fierbi de fapt? Fie ca prepari o ceasca de ceai sau cafea instant, fie ca incalzesti apa pentru o supa instant, ai tendinta de a folosi mai multa apa decat iti trebuie. Nu numai surplusul de apa fiarta conteaza, ci si energia consumata pentru incalzirea ei.
In majoritatea caminelor din Romania, fierberea apei se face pe aragaz. Philips iti ofera acum o solutie mult mai simpla si eficienta, atat din punct de vedere al timpului si al manevrabilitatii, cat si al contributiei aduse la protejarea mediului.
Philips lanseaza in Romania fierbatoarele eficiente energetic care ne ajuta sa reducem consumul de energie si apa. Noul fierbator Philips HD4670 este proiectat astfel incat sa fiarba rapid cantitatea de apa de care ai nevoie, la temperatura dorita, datorita indicatorului de nivel pentru o ceasca. Astfel, economiseste pana la 66% din energie, reducand impactul asupra mediului.
Cele mai multe fierbatoare incalzesc apa pana la temperatura de 100°C, desi nu este necesara, intotdeauna, atingerea acestei temperaturi. Spre exemplu, pentru prepararea ceaiului verde temperatura ideala a apei pentru a obtine cea mai placuta aroma este de 80°C. Supraincalzirea apei duce la un consum mai mare de energie, dar si de timp, pentru ca trebuie sa asteptam ca aceasta sa se raceasca.
Fierbatorul Philips HD4670 economiseste 25% energie prin incalzirea apei la temperatura la care avem nevoie, fara sa compromita usurinta in utilizare. Poti fierbe pana la 1,7 l de apa la o temperatura presetata de la 40°C pana la 100°C.
Philips HD 4670 iti ofera o apa mai curata, pentru ca este dotat cu filtru cu dubla actiune, care lucreaza in doua moduri: un colector pentru calcar atrage calcarul din apa, iar filtrul normal previne turnarea particulelor ramase in bautura. Capacul cu resort elimina pericolul contactului cu aburul, iar capacul de blocare rabatabil il face usor de utilizat, oferindu-ti o siguranta maxima. Mai mult, capacul ramane rece in timpul functionarii.
Philips HD 4670 iti permite mai multa creativitate in bucatarie si eficienta maxima, printr-o utilizare multipla: alaturi de apa, poti incalzi biberoanele pentru bebelusi, fierbe taitei si alte alimente cu preparare rapida.
Si nu uita, fierbe doar in cantitatea de care ai nevoie si astfel reduci consumul de apa si energie. O simpla modificare in obiceiurile pe care le avem reduce risipa frecventa in bucatarie, dar are si un impact pozitiv asupra mediului.
Pret: 234.9 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.