Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Pentru ca accepta provocari menite sa atinga sufletul celor care ii trec pragul, pentru Class Living creativitatea inseamna mai mult decat design ambiental: intalnirea cu frumosul, in cele mai variate forme.
Joi, 25 iunie, Class Living, companie de mobilier premium, a fost gazda unei intalniri inedite cu arta contemporana atrasa intr-un spatiu neconventional, alternativ, dar atat de potrivit sa puna in valoare talentul!
Este vorba de expozitia - retrospectiva a artistului plastic american de origine romana Eugene Al. Pann, intitulata “De la figurativ la mixed media 2002 - 2009”. Avand o tendinta decorativa, folosind tehnici inovatoare si fiind provocatoare prin subiect, lucrarile artistului nu si-ar fi gasit locul de expunere mai bine decat intr-un spatiu alternativ ca cel al Class Living.
“Lucrarile mele sunt gandite sa apartina spatiului personal, sa fie aproape de oameni. Poate tocmai de aceea nu le veti regasi intr-un spatiu clasic de expozitie, ci, iata, in mijlocul mobilierului de acasa - completand si fuzionand cu ambientul Class Living” a declarat Eugene Al. Pann.
Evenimentul s-a bucurat si de participarea designerului vestimentar Adrian Oianu, care l-a introdus celor prezenti pe bunul si vechiul sau prieten Eugene Al. Pann.
Cu aceasta ocazie, doamna Camelia Sucu, Presedintele Class Living si gazda evenimentului a declarat: “Sunt fericita sa initiem aceasta colaborare. Arta inseamna frumos, iar atunci cand aduci impreuna elemente care, fiecare in parte, tind sa atinga perfectiunea, rezultatul nu poate fi decat o armonie desavarsita, menita sa le aduca bucurie tuturor celor care intra in universul Class Living”.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: