Setari Cookie-uri

O noua masina de tuns iarba pentru un gazon in cea mai buna forma

Producatorul german de motoutilaje STIHL propune iubitorilor de gazon noua masina de tuns iarba VIKING MB 448 T.

Producatorul german de motoutilaje STIHL propune iubitorilor de gazon noua masina de tuns iarba VIKING MB 448 T. Aceasta este ideala pentru suprafete de gazon mici si medii, chiar daca terenul prezinta mici denivelari. Cu un motor usor de pornit si un ghidon ergonomic simplu de manevrat si de rabatat pentru transport si depozitare, VIKING MB 448 T este partenerul ideal pentru oricine isi doreste ca peluza sa arate perfect.
Masina de tuns iarba are un sistem de reglare a inaltimii de taiere in 7 trepte, astfel incat iarba sa fie scurtata atat cat este necesar, in functie de utilizarea pe care o dati gazonului – mai scurt, daca gazonul este decorativ, sau mai inalt, daca gazonul reprezinta o zona de trafic sau este loc de joaca pentru copii. In plus, latimea de taiere a masinii este de 46 cm. Sistemul special de dirijare a aerului permite o tundere aspectuoasa si o colectare bine controlata, cosul putand inmagazina pana la 60l de resturi vegetale. Iar daca doriti sa imprastiati iarba dupa taiere, este suficient sa-i adaugati setul optional de raspandire. Iarba este succesiv aspirata, tinuta si maruntita in canalul de colectare, dupa care este depusa foarte fin pe gazon, devenind un ingrasamant natural.
Motorul pe benzina Briggs&Stratton de 5 CP asigura o putere optima chiar si pentru cele mai dificile lucrari, in vreme ce pornirea usoara va permite sa incepeti lucrul dupa numai o singura actionare a demarorului. Utilajul este dotat cu o viteza de deplasare, astfel incat sa alegeti cea mai buna varianta pentru gazonul vostru. Sistemul de antrenare a rotilor este gata sa faca fata chiar si terenurilor cu mici denivelari, rotile mari de tractiune asigurand o deplasare usoara si o manevrabilitate foarte buna a masinii.
VIKING MB 448 T este un model de masina de tuns iarba de o fiabilitate excelenta, puternic si eficient, care face parte din Seria 4 de masini oferite de VIKING. Utilajele care fac parte din aceasta serie au fost proiectate pentru a raspunde nevoilor diversificate ale utilizatorilor casnici, astfel incat fiecare sa-si poata alege masina de tuns iarba cea mai potrivita dimensiunilor si tipului de iarba al gazonului pe care il detin.
Distribuitorii STIHL si VIKING din toata tara va pot consilia si asista in alegerea masinii de tuns iarba care vi se potriveste. De asemenea, acestia va pot oferi consultanta pentru utilizare, precum si service profesionist, alaturi de consumabile si piese de schimb originale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.