Setari Cookie-uri

Noaptea Institutelor Culturale 2009

Noaptea Institutelor Culturale ajunge in 2009, mai precis azi, pe 26 iunie, la cea de a treia editie si numara mai multi co-organizatori, mai multe evenimente si cateva surprize formidabile.

Noaptea Institutelor Culturale ajunge in 2009, mai precis azi, pe 26 iunie, la cea de a treia editie si numara mai multi co-organizatori, mai multe evenimente si cateva surprize formidabile.
Institutul Francez, Institutul Polonez, Centrul Ceh, British Council, Centrul Cultural al Republicii Ungare, Institutul Italian "Vito Grasso”, Institutul Cervantes, Delegatia Wallonie-Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Goethe-Institut, Fundatia Culturala Greaca si Institutul Cultural Roman au ticluit o jumatate de an pentru a va pregati cea mai frumoasa noapte din miez de vara. In acest an, totul sub palaria europeana a Institutelor Culturale (EUNIC). Concerte in aer liber, expozitii, lungmetraje si scurtmetraje, degustari, jocuri si premii, dar mai ales multe surprize in cele 8 locatii unde cele 12 centre si institute culturale partenere va asteapta de la 6 seara la 4 dimineata.
RATB-ul s-a alaturat in acest an pentru prima data programului si va invita, pe un traseu special conceput, sa calatoriti gratuit toata noaptea ca sa nu ratati nici un eveniment. Daca va place sa traiti aventuros, puteti sa parcurgeti traseul pe bicicletele inchiriate de la Centrul Cicloteque (Bd. Kogalniceanu nr. 34-46), care va avea, la randul sau, o noapte alba. Sigur, puteti veni si pe jos pentru cea mai culturala noapte a verii.
Programul pentru Noaptea Institutelor Culturale 2009 si mai multe detalii puteti gasi aici.
Adresele unde sunteti asteptati:
Institutul Cultural Roman, Aleea Alexandru nr. 38
British Council, Calea Dorobantilor nr. 14
Centrul Cultural al Republicii Ungare, Str. Batistei nr. 39
Centrul Ceh, Str. Ion Ghica nr. 11
Institutul Cervantes, Str. Marin Serghiescu nr. 12
Institutul Francez, Bd. Dacia nr. 77
Institutul Italian de Cultura "Vito Grasso”, Aleea Alexandru nr. 41
Institutul Polonez, Str. Popa Savu, nr. 28

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.