Setari Cookie-uri

Discutii la care merita sa participi pe Lumeaemica

Forumul Lumeaemica are o sectiune rezervata discutiilor despre Casa si Gradina. Iata care sunt cele mai interesante topicuri la care merita sa participi si tu!

Forumul Lumeaemica are o sectiune rezervata discutiilor despre Casa si Gradina. In situatia in care nu ai aflat deja, aici vei gasi o serie de subiecte legate de amenajari interioare, ingrijirea gradinii si constructii.
Iata cele mai interesante topicuri la care merita sa participi si tu!
DIY (Do-It-Yourself)
"Ce parere aveti de ideea de DIY? Mie mi se pare o solutie foarte buna pentru a aduce originalitate in casa ta si deasemenea pentru a economisi cativa banuti."
Case pe structuri metalice
"Poate cineva sa-mi ofere mai multe informatii despre casele construite pe structuri metalice?"
Constructie garaj
"Buna, am o intrebare pentru cineva care este in domeniu. Vreau sa construiesc un garaj din materiale usoare. Cum sa procedez?"
Flori in curtea ta
"Am cumparat o casa la tara si nu stiu ce flori sa pun in locurile in care imi bate soarele toata ziua. Poate ma ajuta cineva cu niste sfaturi."
Ce trebuie sa stii cand amenajezi gradina!
"... Scopul fiecarei gradini este sa fie frumoasa si sa iti permita o utilizare cat mai usoara! Cheia unei gradini reusite - o planificare minutioasa!... "
Ingrijirea gradinii
"Voi aveti grija de gradina? Astept pareri!"
Idei si Ajutor
"Ofer tuturor idei despre design interior sau orice sfat legat de constructii."
Casa ta
"Cum ai vrea sa arate casa ta?"
Te invitam sa participi la aceste discutii si nu numai, deoarece Forumul Lumeaemica contine o serie de alte subiecte interesante. De asemenea, daca ai orice intrebare legata de Casa si Gradina, acesta este locul in care vei gasi raspunsurile de care ai nevoie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.