Intre 1 si 7 iunie, "Festivalul Italian" continua cu "Saptamana designului interior in stil italian". Institutul Italian de Comert Exterior si-a luat parteneri in acest program principalele magazine de mobila italiana din Bucuresti, care vor oferi celor interesati de redecorarea casei preturi promotionale.
In program au intrat 5 magazine de mobila italliana din Bucuresti: Casa Magica Design, Gruppo Roma, Innova, Kyros Interiors, Orion Grup.
"Festival Italian” a inceput pe 20 mai cu o saptamana dedicata modei italiene, a continuat pe zona de food in restaurante italiene, iar din 4 iunie urmeaza o promotie la produsele italiene in reteaua Real.
"In magazinele care isi deschid usile pentru "Saptamana designului interior in stil italian” vor exista promotii pe toata perioada "Festivalului Italian”. Cei care isi propun in acesta perioada achizitionarea de produse si accesorii din zona mobilei italiene, vor recunoscute magazinele partenere datorita unui sticker cu sigla evenimentului, postat la intrare”, aminteste Mario Iaccarino, directorul ICE.
Design-ul interior in stil italian este un concept care functioneaza dincolo de simpla achizitionare a unui articol de mobilier: astazi nu se vinde doar un articol de mobilier, ci un stil de viata caracterizat printr-un design atragator, un grad mare de confort, o tot mai crescuta capacitate de inovare si o indiscutabila calitate tipic italiana. Stilul inconfundabil “Made in Italy” este si in Romania foarte cautat si apreciat de catre consumatorii care incearca sa gaseasca solutii potrivite propriilor exigente pentru ca “Stilul Italian” sa devina parte din viata lor cotidiana.

Cum să faci ice tea cu aromă de cocktail: păstrează vara tropicală cu iz de piña colada!
Marti, 12 iunie, va avea loc a treia ediție a “Italian Beauty & Care Day
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: