Setari Cookie-uri

Sidera Stone Crystal, material pentru finisaje din cuart compozit

Sidera Stone, singurul producator de piatra de cuart compozit din Romania, prezinta placile pentru aplicatii de interior Sidera Stone Crystal.

Sidera Stone®, singurul producator de piatra de cuart compozit din Romania, prezinta placile pentru aplicatii de interior Sidera Stone® Crystal. Avand la baza cuart agregat cu rasina structurala, imbogatit cu nisip de siliciu si innobilat de un design elegant sau glamour dat de sticla sau oglinda, Sidera Stone® Crystal este o solutie spectaculoasa pentru cele mai pretentioase interioare.
Placile de cuart compozit sunt ideale pentru pavarea zonelor cu trafic intens, fiind un material cu un indice de rezistenta extrem de ridicat, ce poate concura oricand cu piatra naturala. Versatilitatea acestuia permite insa si aplicatii precum blaturi de bucatarie sau baie, glafuri pentru ferestre s.a., cu atat mai mult cu cat materialul este rezistent la zgarieturi, neporos si neabsorbant. Rezistenta la substante puternic acide garanteaza mentinerea materialului intr-o stare impecabila chiar si dupa contactul prelungit cu produsele de curatare, ceea ce il face o solutie eficienta pentru orice fel de finisaj interior sau blat.
Sidera Stone® Crystal poate contine particule de sticla, oglinda si chiar scoici, dand aplicatiilor la care este folosit o nota speciala de distinctie si originalitate. Culoarea este distribuita uniform pe toata suprafata, indiferent de dimensiunea acesteia, si are o durata de viata foarte mare.
Placile de cuart compozit se pot achizitiona in dimensiuni standard (30x30, 40x40, 30x60 si 60x60 cm), cu o grosime de 1.0 sau 1.2 cm, sau placi mari cu dimensiuni de 184x124cm cu grosimi de 2.0 sau 3.0 cm. De asemenea placile pot fi dimensionate, la cerere, cu grosimea standard de 2.0 si 3.0 cm, in functie de aplicatia pentru care vor fi folosite si de suprafata comandata.
Sidera Stone® Crystal se pot procura de la distribuitorii Sidera Stone din toata tara.
www.siderastone.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.