Setari Cookie-uri

Festivalul International de Design din Berlin

DMY, Festivalul International de Design din Berlin isi asteapta vizitatorii in perioada 3-7 Iunie cu o serie de expozitii impresionante, showroom-uri, precum si evenimente deosebite.

DMY Festivalul International de Design din Berlin isi asteapta vizitatorii in perioada 3-7 iunie cu o serie de expozitii impresionante, showroom-uri, precum si evenimente deosebite. Piesa de rezistenta a festivalului va fi reprezentata de prezenta unor tineri designeri, veniti atat din Germania, cat si din alte tari.
Festivalul va fi gazduit de Arena Berlin, unde vor fi expuse si o serie de produse si delicatese alimentare, precum si bauturi dintre cele mai originale si exotice. Pe parcursul festivalului, cele mai bune lucrari ale tinerilor designeri vor primi distinctia DMY Award. Mai mult, turistii care vor vizita in aceasta perioada Berlinul vor avea ocazia sa participe la un eveniment sustinut 100% de binecunoscuti designeri internationali - DMY Allstars.
Un numar mare de expozanti si designeri, renumiti la nivel national si international, vor organiza propriile lor expozitii si spectacole in aer liber sub marca DMY. Petrecaretii vor avea parte si de distractie: la finalul fiecarei zile de expozitie, DMY Klublabor ii va invita pe participanti sa intre in atmosfera cluburilor din Berlin, alaturi de DJ si VJ excentrici.
Compania Germanwings opereaza trei zboruri pe saptamana pe ruta Berlin - Bucuresti. In Romania, Germanwings are si alte doua destinatii de zbor: spre Köln si Stuttgart.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.