Casa Noastra a lansat o noua gama de usi sub brandul QFort

Casa Noastra a lansat o noua gama de usi sub brandul QFort
Kudika
11 Mai 2009

Compania Casa Noastra si-a diversificat portofoliul de produse, oferind sub brandul QFort, incepand cu luna mai, o noua gama de usi, pentru interior si exterior.

Pentru a fi cat mai aproape de nevoile si dorintele consumatorilor, compania Casa Noastra si-a diversificat portofoliul de produse, oferind sub brandul QFort, incepand cu luna mai, o noua gama de usi, pentru interior si exterior.
O usa inseamna mai mult decat delimitarea spatiului rezidential. Tocmai de aceea usile QFort satisfac atat nevoia de liniste si confort, prin garantarea unui nivel ridicat de izolare termica si fonica, cat si nevoia de siguranta, prin elemente solide, ce asigura protectie contra efractiei. In plus, datorita calitatii materialelor si tehnologiei folosite la productie, usile QFort sunt proiectate sa reziste la o cat mai mare plaja de factori, avand o durata medie de utilizare de 20 de ani.
Pe langa functionalitate si fiabilitate, elementul estetic nu poate fi ignorat. De aceea, pentru o locuinta personalizata, QFort iti ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de stiluri si o paleta de patru nuante - fag, stejar, nuc si wenge. Aceasta diversitate este disponibila atat pentru usile de interior cat si pentru cele de exterior, lucru ce permite o amenajare armonioasa a intregii locuinte.
De asemenea, pentru a satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi in ceea ce priveste aspectul decorativ, usile de interior pot avea diverse decupaje – geam mare, fanta laterala, fanta centrala, geam mic, etc. Modelele cu decupaje au in componenta o sticla rezistenta cu un efect optic deosebit, totul pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in locul ce-l numim acasa.
Noile usi sunt insotite de avantaje fara precedent pe piata din Romania, atat prin termenul de livrare de numai doua saptamani, cat si prin serviciile conexe de consultanta, montaj si service asigurat chiar si dupa perioada celor cinci ani de garantie.
Usile QFort sunt produse in Germania, calitatea materialelor si tehnologia de productie fiind in conformitate cu cele mai exigente norme europene. Acestea sunt prevazute cu accesorii de izolare, design si siguranta in varianta standard.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri