Un apartament cu doua camere din Bucuresti, situat intr-un bloc construit inainte de anul 1990, a ajuns sa fie scos la vanzare pentru un pret incepand cu 1.024 euro/mp, in timp ce apartamentele cu trei camere sunt mai ieftine, preturile pornind de la 908 euro/mp, arata o analiza a portalului imobiliare.ro.
Astfel, un pentru un apartament cu doua camere, cu o suprafata de 42 mp, din cartierul Titan, pretul cerut este de 43.000 euro, in timp ce in Drumul Taberei, preturile cerute de vanzatori pentru un apartament cu trei camere, cu o suprafata de 65 mp, pornesc de la 59.000 euro.
In Brasov, apartamentele cu doua camere din blocurile vechi sunt scoase la vanzare pentru preturi care pornesc de la 1.000 euro/mp, iar pentru apartamentele cu trei camere, exista oferte ce pornesc de la pretul de 800 euro/mp, se arata in aceeasi analiza.
Putin mai scumpe sunt ofertele din Cluj-Napoca, unde preturile pe metru patrat cerute de vanzatori pentru un apartament cu doua camere pornesc de la 1.074 euro. De exemplu, pentru un apartament cu doua camere, confort 1, cu o suprafata de 54 mp, situat in zona Zorilor, clujenii pot negocia in jos pornind de la 58.000 euro. Apartamentele cu trei camere sunt si mai ieftine, pretul pe metru patrat pornind de la 1.000 euro.
Pe de alta parte, pretul unui apartament cu doua camere scos la vanzare in Constanta porneste de la 1.148 euro/mp. Apartamentele cu trei camere sunt mai ieftine, pretul pe metru patrat pornind de la 929 euro/mp.
Iasiul prezinta cele mai mici preturi dintre orasele analizate. Astfel, pentru un apartament cu doua camere, confort 1, cu o suprafata de 60 mp, situat intr-un imobil construit inainte de 1990, preturile cerute de vanzatori pornesc de la 767 euro/mp, in timp ce pentru apartamentele cu trei camere, preturile incep de la 900 euro/mp.
Si in Timisoara, pretul cerut in prezent pentru un apartament cu doua camere, situat intr-un bloc construit inainte de 1990, porneste de la 818 euro/mp. Usor mai ridicate sunt preturile pentru apartamentele cu trei camere, care pornesc de la 825 euro/mp.
Sursa: Wall-Street.ro
Citeste si alte stiri imobiliare pe Wall-Street.ro. Noi iti recomandam:
Seful Colliers: Criza ne-a salvat de la un colaps al pietei imobiliare
Mai putin de jumatate din locuintele promise au reusit sa fie livrate
Dupa doua amanari, mall-ul Grand Arena se deschide pe 25 martie

Nita: Prima Casa nu va creste preturile apartamentelor
Studiu: 45% dintre cei care vor sa cumpere un apartament nu isi permit credite
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: