Incepe viata in doi in stil BoConcept

Incepe viata in doi in stil BoConcept
Kudika
6 Martie 2009

BoConcept isi doreste sa fie cat mai aproape de oameni, de dorintele si nevoile lor. Tocmai de aceea, incepand cu aceasta primavara, retailerul danez ofera un nou serviciu: "wedding list" (lista de casatorie).

BoConcept isi doreste sa fie cat mai aproape de oameni, de dorintele si nevoile lor. Tocmai de aceea, incepand cu aceasta primavara, retailerul danez ofera un nou serviciu: "wedding list” (lista de casatorie).
Ce inseamna “wedding list”? Inseamna sa planifici dinainte o investitie, si mai ales sa poti face un cadou plin de semnificatie tinerilor casatoriti. Desigur ca iti doresti sa faci surprize placute, dar intotdeauna este mai bine sa fii sigur. O astfel de lista este compusa din obiectele pe care mirii si le doresc cel mai mult si poate fi deschisa in orice concept store BoConcept. Fiecare invitat poate sa achizitioneze un obiect pe care cei doi il doresc cu siguranta, pentru ca ei l-au ales.
Mirii pot sa isi aleaga inainte de nunta ceea ce isi doresc, sau, in functie de banii stransi in contul lor la BoConcept, isi pot exprima preferintele dupa fericitul eveniment.
Pentru ca drumul tinerilor casatoriti sa inceapa mai putin anevoios, BoConcept ofera un discount de 10% celor ce aleg sa profite de noul serviciu.

Citeste si:
Piese de mobilier modular: creeaza-ti casa de vis!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri