Setari Cookie-uri

Carte: 1001 de idei pentru gradina ta

"1001 de idei pentru gradina ta" este o carte ce te va ajuta sa economisesti timp si bani, cuprinzand multe secrete ale meseriei, sfaturi si solutii pentru remedierea lucrurilor care nu ti-au iesit bine.

Daca aveti nevoie de o sursa de informatii care sa va calauzeasca munca in gradina, "1001 de idei pentru gradina ta" va va ajuta sa economisiti timp si bani, cuprinzand multe secrete ale meseriei, sfaturi si solutii pentru remedierea lucrurilor care nu v-au iesit bine, astfel incat sa puteti depasi orice dificultati ale gradinaritului, sa stiti cum sa scapati de daunatori si cum sa faceti fata altor pericole.
Autoarea se ocupa de fiecare coltisor al gradinii, dandu-va posibilitatea sa obtineti cele mai reusite flori, recolte sau amenajari decorative care se pot realiza pe terenul de care dispuneti.
Pippa Greenwood este unul dintre cei mai buni gradinari din Marea Britanie. Ea s-a format ca botanist si a condus departamentul de patologie a plantelor de gradina al Societatii Regale de Horticultura din Wisley in Surrey. Este autoarea catorva carti de mare succes despre gradinarit printre care: New Gardner, Flower Gardner si a Gardner for All Seasons.
Autor: Pippa Greenwood
Editura: ALL
Anul publicarii: 2009
Colectia: Biblioteca Gradinarului
Pret: 89,9 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.