Setari Cookie-uri

De Valentine's Day, redecoreaza-ti dormitorul!

BoConcept ofera tinerilor ce s-au casatorit dupa data de 30 august 2006 discounturi de 20% aplicate intregii game de paturi si saltele.

Esti indragostita pana peste urechi si vrei sa-i faci o surpriza alesului tau? Atata focul dintre voi si decoreaza-ti dormitorul exact asa cum iti doresti! Profitand de oferta BoConcept, in luna februarie, poti achizitiona mobilier de design la un pret accesibil. Retailerul danez le ofera tinerilor ce s-au casatorit dupa data de 30 august 2006 discounturi de 20% aplicate intregii game de paturi si saltele.
La fel ca toate piesele de mobilier BoConcept, si acestea sunt disponibile intr-o gama larga de modele. Astfel, poti alege paturi cu design functional, aspect atragator si modern, ce pot fi customizate dupa bunul plac. Viziteaza magazinul BoConcept din Complexul Comercial Feeria Baneasa si profita de tentanta oferta!

Renumit pe plan international, BoConcept redefineste stilul urban, adaugandu-i note de eleganta si lux, creand astfel stilul metropolitan chic. Toate acestea alaturi de mobilier si accesorii de cea mai buna calitate, la un pret excelent.
BoConcept nu reprezinta doar ingeniozitate si stil, ci se bazeaza si pe multifunctionalitatea obiectelor, permitand eficientizarea si organizarea spatiului in functie de necesitatile si personalitatea fiecaruia.
Echipa din spatele brandului BoConcept creeaza pentru confortul tau, utilizand materiale simple, naturale si de buna calitate, care, combinate cu pasiune, au ca rezultat noua infatisare a culturii urbane.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.