Setari Cookie-uri

Concurs de burse: Master in Design la IED Madrid

Programul European Design Labs al Istituto Europeo di Design Madrid ofera pentru anul universitar 2009 doua burse de studii care acopera integral taxa de curs (15.300 euro).

Programul European Design Labs al Istituto Europeo di Design Madrid ofera pentru anul universitar 2009 doua burse de studii care acopera integral taxa de curs (15.300 euro). Bursele sunt oferite pentru Masterul interdisciplinar avangardist in Design de Produs, Concept de Moda si Comunicare Vizuala de la IED Madrid.
Concursul de burse este deschis pana la data de 16 noiembrie 2009.
Participantii trebuie sa prezinte un portofoliu de lucrari (format pdf, link catre site-ul sau blogul personal, cd), cv si scrisoare de intentie.
Vor fi apreciate experienta, creativitatea si motivatia.
Programul de master Product Design, Fashion Concept and Visual Communication, aflat deja la cea de-a treia editie, este concentrat pe cursuri sustinute de profesionisti in domeniul design-ului, modei si comunicarii vizuale, pe workshop-uri si vizite internationale. Pe parcursul anului, studentii vor vizita principalii poli ai modei din Europa: showroom-uri, studiouri profesionale, institutii de profil, muzee sau targuri (Milano, Lisabona, Londra, Vitra Franta, Barcelona, Suedia...). In acest fel, European Labs doreste sa pozitioneze fiecare student intr-un cadru real tipic lumii globalizate si sa-i furnizeze instrumentele teoretice si practice pentru o cariera de succes.
Teza de disertatie elaborata de student va fi realizata in contact direct si cu sustinerea unor firme europene prestigioase.
Pe parcursul anului de studiu, proiectele studentilor sunt gandite fie ca exercitii prin care sa se rezolve necesitatile reale ale companiilor, fie ca stimuli ai creativitatii studentului.
Limba de predare este engleza.
Costul total al programului de master este 19.500 euro (taxa de inscriere, taxa de curs, costul transferului si workshopurilor din alte orase europene).
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Edu Project, reprezentant in Romania al IED.
office@eduproject.ro
edu.project@yahoo.com
www.eduproject.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.