Setari Cookie-uri

Targul de apartamente CONDOMINIUM

In perioada 25 - 28 septembrie 2008, la Palatul Parlamentului din Bucuresti se va desfasura Targul de Apartamente CONDOMINIUM 2008 si Salonul de Decoratiuni Interioare CONDOMINIUM-DECO.

In perioada 25 - 28 septembrie 2008, la Palatul Parlamentului din Bucuresti se va desfasura Targul de Apartamente CONDOMINIUM 2008 si Salonul de Decoratiuni Interioare CONDOMINIUM-DECO.
Evenimentul, aflat la a VI-a editie, s-a impus pe piata targurilor specifice ca evenimentul de referinta al domeniului, inregistrand un numar record de vizitatori, atat la editiile sale din capitala, cat si la cele din tara si fiind un pionier al targurilor de profil in alte orase ale tarii. Dat fiind ca interesul publicului creste proportional cu ritmul sustinut al dezvoltarii pietei de apartamente noi si ale complexelor rezidentiale de tip „condominium”, organizatorii au ales ca urmatoarea editie sa se desfasoare la Palatul Parlamentului, intr-un spatiu expozitional mult mai amplu, de peste 2200 mp.
Targul de Apartamente "CONDOMINIUM" 2008 , editia a Vl-a, isi propune:
Expunerea, catre clienti a ofertelor de apartamente din ansamblurile rezidentiale aflate in constructie in Bucuresti, in principalele orase ale tarii si in strainatate;
Salonul de Decoratiuni Interioare CONDOMINIUM-DECO, parte integrata a Targului International de Apartamente CONDOMINIUM ofera idei moderne si solutii inovatoare celor interesati sa isi amenajeze locuintele cu un standard deosebit, in conditiile unei economii substantiale de timp.
Salonul CONDOMINIUM-DECO isi propune:
Expunerea ofertelor romanesti si straine de amenajari si decoratiuni interioare, mobilier, solutii de arhitectura si tehnice moderne pentru noile apartamente.
Targul de Apartamente CONDOMINIUM 2008 si Salonul de Decoratiuni Interioare CONDOMINIUM-DECO isi propun sa reuneasca firmele care isi desfasoara activitatea in domeniul imobiliar, al constructiilor, al arhitecturii si decoratiunilor interioare, precum si pe cele din domeniul financiar-bancar.
Targul de Apartamente "Condominium" 2008 Editia a Vl a si Salonul Condominium-Deco se vor desfasura sub sloganul "Confort si stil pentru tine!"

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.