Setari Cookie-uri

Iridium: cea mai noua gama de aparate frigorifice marca Indesit

Indesit Company propune, incepand cu aceasta luna, functii si finisaje de ultima ora pentru noile aparate frigorifice cu latimea de 60 cm

Indesit Company propune, incepand cu aceasta luna, functii si finisaje de ultima ora pentru noile aparate frigorifice cu latimea de 60 cm.
Indesit Company anunta lansarea oficiala a celei mai noi game de aparate frigorifice marca Indesit. Iridium este o completare a gamei albe de frigidere Indesit, beneficiind de functii noi si finisaj de iriudiu, adaptate celor mai exigente cerinte ale momentului.
Frigiderele din gama Iridium aduc o noua inovatie marca Indesit: Pure Wind Plus, un sistem de racire eficient care, datorita unui ventilator amplasat pe peretele din spate al frigiderului, asigura cea mai buna circulatie a aerului, restabilind totodata mult mai rapid temperatura in interiorul aparatului, de fiecare data cand acesta este deschis. In plus, gratie filtrului inovator cu ioni de argint, dezvoltarea bacteriilor si a mirosurilor neplacute din interiorul frigiderelor este redusa cu pana la 70%, garantand in acelasi timp o mai buna conservare a alimentelor.
Aparatele frigorifice din noua gama Iridium sunt dotate cu un display digital care permite reglarea rapida a functiilor speciale: Control Temperatura (reglarea temperaturii frigiderului si a congelatorului), Super Cool (reducerea la minim a temperaturii in interiorul frigiderului atunci cand sunt introduse alimente care necesita racire rapida), Super Freeze (reducerea temperaturii la minim pentru o perioada scurta de timp, functie folosita pentru congelarea rapida a alimentelor proaspete), Racire Rapida Sticle (pentru racirea rapida a bauturilor), Vacanta (pentru lasarea in functiune a congelatorului si pastrarea frigiderului gol la o temperatura de 12˚ C), Eco (pentru folosirea aparatului cu cel mai mic consum de energie electrica, la temperatura ideala).
Alaturi de pastrarea controlului asupra temperaturii aparatului, prin intermediul display-ului sunt semnalate diverse incidente, cum ar fi usa ramasa deschisa sau intreruperea accidentala a alimentarii cu energie electrica, dar si control rapid asupra functiilor multiple.
In plus, noua gama de aparate frigorifice ofera, alaturi de tehnologia avansata, si un consum de energie redus. Clasa de eficienta energetica A+ garanteaza un consum cu pana la 25% mai mic decat aparatele din clasa A, oferind in acelasi timp cele mai bune performante.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.