Setari Cookie-uri

Forum Condo: Intrebari la care vei gasi solutii

Pentru ca dorim sa imbunatatim comunicarea intre membri comunitatii Condo am creat noul forum, locul in care problemele tale isi vor gasi rezolvarea si parerile iti vor fi ascultate.

Pentru ca dorim sa imbunatatim comunicarea intre membri comunitatii Condo am creat noul Forum, locul in care problemele tale isi vor gasi rezolvarea si parerile iti vor fi ascultate.
De cele mai multe ori amenajarea locuintei sau constructia unei case ridica o serie de intrebari la care raspunsurile sunt multe si uneori contradictorii. Din acest motiv, noul Forum este locul potrivit, incercand impreuna sa gasim solutiile corecte.
Te asteptam sa pui intrebari, sa dai raspunsuri, sa-ti expui parerile, sa-ti valorifici cunostintele, sa dai sfaturi si, de ce nu, sa contrazici atunci cand consideri ca ai dreptate, iar noi vom veni in ajutorul tau de cate ori este nevoie.
Forumul nou este locul unde va veti cunoaste mai bine si veti gasi prieteni dornici sa va ajute.
Pentru ca sa-ti fie mai usoara comunicarea, forumul este structurat pe diverse categorii, divizate la randul lor in subcategorii, in care noi am propus deja unele topicuri.
- Ai la dispozitie sectiunea Amenajari exterioare, in care poti dezbate orice probleme legate de gradina, terasa, fatade si acoperisuri, alaturi de alte teme pe care le consideri interesante sau pentru care ai nevoie de sfaturi.
- Poti sa pui intrebari sau sa oferi solutii si la cele mai frecvente probleme intalnite in casa, precum igrasia, mucegaiul, capilaritatea sau condensul.
- Daca ai unele intrebari, idei sau pareri legate de amenajarile interioare, sectiunea Home Deco este locul ideal pentru dezbateri. Teme precum Modele si Stiluri de amenajari, Feng Shui, Mobilier, Accesorii si Decoratiuni, te invita la discutii interminabile. De asemenea, poti discuta si despre domenii mai specializate, precum, Instalatii de Incalzire si Climatizare, Instalatii electrice si Instalatii sanitare, domenii in care multi dintre noi am intampinat cu siguranta probleme.
- Pentru cei care si-au construit o casa, sau intentioneaza sa faca acest pas, sau pentru cei care sunt pur si simplu pasionati de arhitectura, a fost creata sectiunea Arhitectura.
Te invitam sa descoperi si celelalte categorii propuse de noi.

Te asteptam cu drag pe noul Forum al comunitatii Condo si bineinteles, asteptam sugestiile si comentariile tale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.