Setari Cookie-uri

Reinventarea masinii de spalat

Alternative Clothes Cleaner reprezinta o masina de spalat care, pe langa faptul ca arata foarte bine, nu foloseste niciun pic de apa sau detergent!

Alternative Clothes Cleaner reprezinta o masina de spalat care, pe langa faptul ca arata foarte bine, nu foloseste niciun pic de apa sau detergent!
Ceea ce astazi gasim prin locuintele noastre si folosim pentru a ne curata hainele, numim masina de spalat pentru ca, in principiu, axact asta face: se foloseste de apa pentru a spala imbracamintea. Asadar, mai putem noi oare sa spunem despre acest concept ca reprezinta o masina de spalat?
Ideea ii apartine lui Harsha Vardhan din New Delhi si este atat de interesanta, incat tare mult ne-am dori sa o vedem pusa in practica. Alternative Clothes Cleaner arata excelent si poate fi utilizata si drept scaun, chiar in sufragerie!
Daca ne gandim la ce implicatii economice ar avea un asemenea dispozitiv, am mentiona numai functionarea fara apa, un aspect care constituie un avantaj imens. Detergentii, fie ei si anionici, pe langa faptul ca sunt costisitori, mai si deterioreaza hainele. Se pare ca Harsha Vardhan are toate sansele sa dea lovitura..
Cum functioneaza Alternative Clothes Cleaner? Dispozitivul prezinta o membrana in care se pun hainele. Cand este incarcata, membrana coboara si ocupa un compartiment special, inclus intr-un sistem prin care circula aer ionizat. Imbracamintea intra uscata si iese..uscata! Si curata..
Ce ne place la Alternative Clothes Cleaner?
- fara apa si fara detergenti
- dubla functionalitate
- hainele raman uscate
- ideala pentru camine, colegii, "viata de student"
Ce nu ne place la Alternative Clothes Cleaner?
- este momentan numai un concept

Sursa: PlugIn.ro

Citeste si alte articole pe PlugIn.ro. Noi iti recomandam:
Un birou spectaculos cu mecanism de ceas
AirPiano: Un instrument deosebit
Red Diamond: Sau cum sa faci baie intr-o cada de 47.000 de dolari

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.