Setari Cookie-uri

Dimineti mai placute

“The Photo Clock Radio” (AJL308/12), castigatorul “2008 CEA Innovations" - sistem care are incorporat intr-un singur ambalaj un ceas cu alarma, un radio, o rama foto si music player.

Philips lanseaza in Romania “The Photo Clock Radio” (AJL308/12), castigatorul “2008 CEA Innovations”, sistem care are incorporat intr-un singur ambalaj un ceas cu alarma, un radio, o rama foto si music player.

Daca pana acum trezitul dimineata era un chin, soneria ceasului devenea pe zi ce trece tot mai insuportabila, iar persoanele dragi nu-ti erau aproape in fiecare zi, Philips vine cu solutia pentru ca fiecare zi sa fie mai distractiva si mai frumoasa chiar din momentul in care deschizi ochii.

De acum inainte iti poti programa singur ce vrei sa auzi sau sa vezi in momentul in care te trezesti cu ajutorul noului “Photo click radio” de la Philips.

Radioul cu ceas, marca Philips dispune de un ecran LCD color de 7”, pentru o vizionare mai usoara a ceasului, radioului si a calendarului, de muzica de relaxare preincarcata pentru a adormi linistit, de conexiune USB si slot pentru card SD pentru fotografii si muzica, astfel el te poate ajuta sa incepi ziua asa cum iti doresti. Cele doua alarme cu volum progresiv, de care beneficiaza, iti ofera o trezire blanda si capacitatea de a vizualiza fotografii cu muzica/radio, fiind in acelasi timp extrem de usor de utilizat.

Datorita designului chic si a tehnologiei inteligente, acest aparat reprezinta solutia unei dimineti perfecte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.