Setari Cookie-uri

Frigiderul care (iti) vorbeste

Beko lanseaza pe piata din Romania un nou produs inovator sub umbrela „Solutii Ingenioase de la Beko”: Combina frigorifica cu Voice Recorder.

Beko lanseaza pe piata din Romania un nou produs inovator sub umbrela „Solutii Ingenioase de la Beko”: Combina frigorifica cu Voice Recorder.

Acest produs, unic pe piata din Romania, propune o noua modalitate de interactiune cu si prin intermediul electrocasnicelor. Dispozitivul digital localizat pe usa combinei frigorifice face posibila inregistrarea si redarea de mesaje vocale, precum si utilizarea ceasului si setarea timer-ului, functii extrem de utile in spatiul modern al bucatariei.

Astfel, noua combina frigorifica Beko cu voice recorder ofera o perspectiva diferita in ceea ce priveste comunicarea in familie. Printr-o simpla apasare de buton, utilizatorul poate lasa, prin intermediul frigiderului, mesaje pentru cei dragi sau poate asculta mesajele care i-au fost lasate. In plus, timer-ul incorporat in display-ul digital poate fi un ajutor esential in ’situatiile de criza’ ale activitatii casnice. Noua combina Beko cu Voice Recorder devine astfel un membru de incredere al familiei, propunand cele mai ingenioase solutii pentru confort si buna dispozitie.

Combina frigorifica cu Voice Recorder face parte dintr-o gama complexa de aparate frigorifice marca Beko. Aceste produse incorporeaza dotari si functii speciale menite sa ofere consumatorilor cele mai ingenioase solutii: voice recorder, full no frost, filtru Anti-Bacteria, filtru Anti-Miros, afisaj si control electronic, dozator de apa, functia HygION, functia de congelare/racire rapida.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.