Setari Cookie-uri

Targul Imobiliar National- Constanta

Va asteptam la tIMOn Constanta intre 5 si 8 iunie, in centru, la Casa de Cultura!

In mai 2007 a fost lansata prima editie locala a tIMOn – Targul Imobiliar National. Orasul ales a fost Constanta si cei 7500 de vizitatori ai targului au apreciat initiativa organizarii unui targ imobiliar pe litoral. Investitori, cumparatori de locuinte de vacanta dar si constanteni care si-au dorit o casa au vizitat prima expozitie locala a tIMOn.

In luna iunie la Constanta se da startul campaniei imobiliare de vara. O campanie care se va desfasura in acelasi spirit al tIMOn – Targul Imobiliar National: de a contribui activ la dezvoltarea industriei imobiliare din Romania, de a facilita intalnirea cererii cu oferta din peisajul imobiliar romanesc, de a ramane acelasi instrument util pentru orice afacere imobiliara.

Se anunta inca de la start un targ imobiliar de succes dat fiind si participarea straina. Dezvoltatori bulgari, dar si oferte din Grecia, Egipt, Brazilia sau Spania vor intregi peisajul unui targ foarte cautat de catre investitorii straini dar si de catre cumparatorii locali.

Va asteptam la tIMOn Constanta intre 5 si 8 iunie, in centru, la Casa de Cultura!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.