Setari Cookie-uri

Targul de Terenuri EXPOLAND

In perioada 21-23 martie a anului curent va avea loc deschiderea primei editii a Targului de Terenuri EXPOLAND, eveniment ce se va desfasura la Sala Dalles din Bucuresti.

In perioada 21-23 martie a anului curent va avea loc deschiderea primei editii a Targului de Terenuri EXPOLAND, eveniment ce se va desfasura la Sala Dalles din Bucuresti. Aparitia acestui targ se datoreaza cererii crescande pentru terenuri in Romania . Acesta fiind singurul segment neatins de catre organizatorii de expozitii de profil. Va fi singurul eveniment dedicat exclusiv terenurilor si serviciilor adiacente celor ce achizitioneaza suprafete pentru a construi sau ca investitie. Scopul targului este acela de a reuni agentii imobiliare, case de avocatura, cabinete de arhitectura si institutii financiare. Pe langa oferta bogata pentru persoanele fizice dornice sa achizitioneze un teren mic, medierea intalnirii dintre agentiile imobiliare din Bucuresti si din celelalte orase ale Romaniei cu investitorii este obiectivul numarul I al EXPOLAND, obiectivul secund fiind intermedierea unei colaborari viitoare intre agentiile din Capitala si cele care fiinteaza in provincie. Aceasta colaborare are ca scop simplificarea accesului micilor agentii catre dezvoltatori cu mare putere financiara, simplificarea activitatii marilor agentii si cresterea numarului de tranzactii imobiliare.
EXPOLAND ofera posibilitatea potentialului cumparator de a alege dintr-o oferta larga si serioasa, urmarind si stabilizarea preturilor si eliminarea intermediarilor speculanti. Targul va prezenta prin participantii sai expozanti, in mod direct, oferte de terenuri agricole si scoase din circuitul agricol, terenuri pentru locuinte unifamiliale si pentru constructia de ansambluri rezidentiale, terenuri pentru spatii logistice. Participarea institutiilor financiare va oferi vizitatorului solutiile cele mai bune pentru a putea achizitiona un teren, iar cabinetele de avocatura vor inlesni desfasurarea “curata” a acestor tranzactii. Primul targ de terenuri este sustinut de Wall-Street, 9am, Euroest etc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.