Setari Cookie-uri

Targul de Apartamente CONDOMINIUM

Companiile Pro Active Business Communication si Plus Media anunta organizarea editiei de primavara 2008 a Targului International de Apartamente CONDOMINIUM si a Salonului de amenajari si decoratiuni interioare CONDOMINIUM - DECO

Companiile Pro Active Business Communication si Plus Media anunta organizarea editiei de primavara 2008 a Targului International de Apartamente CONDOMINIUM si a Salonului de amenajari si decoratiuni interioare CONDOMINIUM - DECO.
Targul International de Apartamente CONDOMINIUM si Salonul specializat CONDOMINIUM - DECO vor reuni, intr-un spatiu expozitional de peste 1.000 m.p., 42 de companii care isi desfasoara activitatea in domeniul imobiliar, al constructiilor, institutii recunoscute din domeniul financiar-bancar precum si companii romanesti si straine care ofera publicului variante de dotari tehnice si amenajari interioare pentru locuinte. CONDOMINIUM EXPO va prezenta vizitatorilor 61 de ansambluri rezidentiale in Romania, cu o capacitate totala de 16.400 de unitati, la care se adauga si oportunitati de investitii imobiliare in tari ca Spania, Brazilia, Germania, Grecia si Bulgaria. Aceste proiecte imobiliare ofera un total de 8.200 locuinte disponibile la vanzare, care totalizeaza peste 1 miliard si jumatate de euro. Ansamblurile sunt situate in nordul, sudul, centrul capitalei cat si in imprejurimi, precum si in statiunile montane si pe litoral, iar ofertele externe cuprind, printre altele, 1.200 de apartamente in Spania, 2.000 in Brazilia si 180 in Bulgaria. Oferta interna este foarte variata, adresandu-se diferitelor categorii de cumparatori, cu preturi incepand de la 32.000 euro net pentru o garsoniera si ajungand la 1.500.000 euro (TVA inclus) pentru un penthouse. De asemenea, 9 proiecte rezidentiale se vor lansa la aceasta editie a CONDOMINIUM EXPO. Un alt punct de atractie al targului il reprezinta proiectele din Spania si Brazilia, a caror valoare estimata se ridica la peste 200 milioane euro. Parte traditionala a evenimentului CONDOMINIUM EXPO, Conferinta de Real Estate, cu tema Strategia locala pentru dezvoltarea imobiliara la standarde europene, reuneste dezvoltatori, agentii imobiliare de top, firme de consultanta, investitori straini interesati de piata romaneasca, institutii bancare si financiare, reprezentanti ai autoritatilor si presa, va avea loc pe 15 februarie, la Sala Regina Maria a Hotelului Hilton. Prima editie regionala din acest an a Targului International de Apartamente Condominium se va desfasura la Cluj Napoca, intr-o locatie inedita, Pollus Mall, cel mai mare si modern centru comercial al orasului, si isi va deschide portile timp de patru zile, pe 8 mai 2008. De asemenea, editia de toamna se va desfasura la Bucuresti, intr-un spatiu extrem de generos, Palatul Parlamentului, intre 25 - 28 septembrie 2008.
Detalii referitoare la eveniment puteti gasi la adresa de internet www.condominiumexpo.eu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.