Setari Cookie-uri

Cum ar fi sa dormim pe bani?

Imaginatia unora nu cunoaste limite. Patul, obiect in care ne petrecem mult timp din viata (chiar si trei sferturi in cazul multora), nu mai este un simplu mobilier primitor si aliat de nadejde in alungarea oboselii.

Imaginatia unora nu cunoaste limite. Patul, obiect in care ne petrecem mult timp din viata (chiar si trei sferturi in cazul multora), nu mai este un simplu mobilier primitor si aliat de nadejde in alungarea oboselii.
Cei de la Starry Night au construit un pat special, care poate costa intre 20 de mii si 50 de mii de dolari, in functie de dotari! Practic putem spune ca dormim pe bani multi..Ce are acest “centru entertainment”? Producatorii au integrat una bucata proiector High Definition capabil 1080p, simpla orientare catre un perete generos transformand dormitorul intr-un veritabil cinematograf. Sunetul de exceptie este asigurat de patru subwoofere si tweetere. Ne putem inchipui doar cum ar fi sa stam lejer vizualizand filmul preferat si simtind vibratiile difuzoarelor asezate ingenios chiar sub noi..Filmele se pot stoca pe hard drive-urile ce totalizeaza 1.5 TB. Patul integreaza si un computer ce functioneaza drept Media Center, folosindu-se de cei 4 GB de memorie RAM. In plus, pentru ca posesorul pretiosului mobilier sa nu iasa din sfera atat de multumitoare a lenii, Starry Night a inclus si o conexiune WiFi, cat si un docking station unde poate fi tinut playerul iPod. Pe partea dedicata strict odihnei gasim doua saltele reglabile automat, prevazute cu incalzire si functie de anulare a sforaitului. Ne intrebam cum anume functioneaza cea din urma, din moment ce cu totii stim ca sforaitul rezulta din miscarea valului palatin sub actiunea curentului de aer inspirat. Poate exista un dispozitiv special care blocheaza toate caile prin care poate patrunde aerul..Macabra viziune! Proiectorul este ideal pentru cei atinsi de insomnie. Il mai stiti pe Mister Bean cand nu reusea sa adoarma si incepea sa numere oile desenate pe un poster? Nu ajungea la solutie si pana la urma a inmultit numarul oilor de pe lungime cu cel de pe latime, rezultatul adormindu-l instantaneu. Mai ramane si varianta cu sticlele de lapte de pe perete. Nu ramane decat sa proiectam imaginea dorita pe un perete si sa ne apucam de treaba. Interesant. Un singur lucru nu au reusit cei de la Starry Night, si anume sa faca patul super dotat si atractiv din punct de vedere estetic. Oricum targetul il reprezinta clar oamenii cu sume uriase de bani, noi, muritorii de rand, preferam de 50 de mii de dolari o masina de lux in care dormim cel putin la fel de comod!
www.plugin.ro
Un articol de Iancu Radulescu
Va recomandam si alte articole:
Asus M51: Un laptop exact cum ne place noua!
Monitor curb, venit de pe alta planeta!
Stiu ce-ai facut asta-vara!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.