Setari Cookie-uri

Locuinta de urgenta pentru o familie

Tinerii arhitecti au sansa pana pe 18 noiembrie 2007 sa-si demonstreze talentul si chiar sa fie remarcati de oamenii din domeniu.

Tinerii arhitecti au sansa pana pe 18 noiembrie 2007 sa-si demonstreze talentul si chiar sa fie remarcati de oamenii din domeniu in cadrul evenimentului Studentul Anului. Participantii trebuie sa realizeze un proiect cu titlul 'Locuinta de urgenta pentru o familie'. Nu este vorba doar despre un proiect de casa de urgenta. Aceasta, insa, in suprafata de circa min 40-max. 80 mp, trebuie sa poata fi produsa rapid, eficient, ieftin, industrializat in mai multe locuri din tara, stocata in rezervele statului si livrata practic instantaneu acolo unde situatia o impune. Ea trebuie sa asigure cel putin conditii minimale de adapost, igiena personala, intimitate si, de ce nu, cel putin un rudiment de confort fizico-psihic. Trebuie sa reziste un interval rezonabil de timp la intemperiile de felul celor care vor fi creat criza de locuinte pe care este chemata sa le rezolve partial si temporar. De asemenea, trebuie sa fie extrem de usor de asamblat si asezat pe sit, fara pregatirea prealabila prea sofisticata a acestuia.

Vor fi apreciate ingeniozitatea sistemului propus, claritatea lui, usurinta de productie, stocare, deployment si evacuare/reciclare post-utilizare (sau refolosire). Va fi, de asemenea, punctata calitatea arhitecturala a obiectului final.

Castigatorul concursului va primi un premiu de 1000 de euro, iar urmatorii doi clasati cate 500 de euro fiecare.

Mai multe detalii pe www.studentulanului.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.