Setari Cookie-uri

Masina de spalat pe baza de abur

Prima masina de spalat rufe cu tehnologie pe baza de abur

Daca pana in prezent generatorii de aburi au fost utilizati strict la masinile de spalat comerciale, nu si la cele domestice, acest nou sistem ecologic reduce considerabil consumul de apa si de energie, diminuand astfel efectul de „intrare la apa” a hainelor si protejand tesatura.

Tehnologia unica pe baza de aburi oferita de LG, combate bacteriile si elimina microbii ce cauzeaza alergii. Caldura emanata prin vapori distruge complet microbii si bacteriile de pe haine, asternuturi si de pe alte textile. Spre deosebire de apa, temperatura ridicata a vaporilor(95˚ C) nu uzeaza tesaturile datorita reducerii fortei de frecare intre apa si haine, utilizand in acelasi timp o cantitate minima de apa. De fapt, aburii curata hainele mult mai bine decat apa singura pentru ca moleculele acestuia sunt mai mici decat cele ale apei, facilitand penetrarea textilelor in profunzime.

Tehnologia pe baza de abur de la LG ofera consumatorilor posibilitatea de a dedica un timp mult mai scurt spalarii si calcarii rufelor. Avand functia Steam Refresh incorporata, utilizatorii beneficiaza de un program de clatire a rufelor cu o durata de 20 de minute, similar unei bai de abur. Totodata, acesta tehnologie lasa rufele nesifonate si elimina cu usurinta mirosurile neplacute.

Un alt avantaj oferit de masinile de spalat cu aburi este economia de energie. Particulele de vapori penetreaza in profunzime tesaturile si ajuta la reducerea consumul de apa in timp ce performanta creste. De aceea, masinile de spalat cu aburi au un consum de apa redus cu 35%, in timp ce consumul de energie este redus cu 21% fata de masinile de spalat traditionale (cifre caracteristice modelelor cu o capacitate de 8kg si cu programul pentru bumbac la 60˚).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.