Setari Cookie-uri

Cel mai scump hotel din Romania

Unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Romania, si in acelasi timp si cel mai scump, a fost inaugurat recent in cadrul unui cocktail elegant la care au participat personalit縟i importante din medii ale diplomatie si afacerilor.

Unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Romania, si in acelasi timp si cel mai scump, a fost inaugurat recent in cadrul unui cocktail elegant la care au participat personalit縟i importante din medii ale diplomatie si afacerilor.

Carol Parc Hotel, situat in zona parcului Carol, pe cel mai inalt punct natural din Bucuresti (Dealul Filaret) este mai mult decat o unitate de cazare de cinci stele. Aflat intr-o cladire istorica construita de un celebru arhitect al secolului XIX in stil neo-clasic cu influente brancovenesti, hotelul se distinge de celelalte locatii de cinci stele din Capitala prin introducerea unui nou standard al luxului intr-un hotel romanesc, unui nou concept de abordare a oaspetilor prin aceea ca personalizarea serviciilor dedicate celor mai rafinati clienti, este dusa foarte departe.

Totul este bazat pe ridicarea confortului si luxului de care se bucura oaspetii la rang de arta. Cladirea a fost renovata si decorata cu tot ce exista mai bun, in sensul calitatii si bunului gust, in lume la aceasta ora, castigand chiar premiul pe 2007 al Uniunii Arhitectilor din Romania pentru “Cel mai bun proiect de restaurare si decorare” fiind introdus in acelasi timp in prestigiosul top mondial “The gold list” pentru cele mai bune hoteluri si resorturi din lume.

In cele 19 camere ale hotelului au fost investite multe milioane de euro, clasand hotelul in mai multe topuri pe primul loc cum ar fi cea mai mare investitie pe o camera de hotel din Romania, cel mai scump hotel si totodata singurul de cinci stele care poate fi inchis pentru un singur client, pentru 17.000 euro/noapte. Tot aici se gaseste una dintre cele mai rafinate colectii de vinuri, sampanii exclusive, dar si una dintre cele mai scumpe sortimente de ape minerale din lume.

Fiecare camera este unica prin decoratiunile sale, special aduse sau facute la comanda in ateliere de renume si manufacturi din toata lumea. Baile somptuoase cu faianta Laura Biagiotti, cosmetice Bvlgari, plasmele din camere dar si din bai, dar mai ales semineele functionale, paturile regale, cartile vechi autentice legate in piele, mobilierul din lemn nobil realizat la Verona si matasurile fine ale tapetului, nimic nu este lasat la intamplare si totul este ceea ce pare, ba mai mult decat atat. Familia care detine acest hotel doreste ca numele “Carol Parc Hotel” sa fie asociat intotdeauna cu bunul gust si mai ales cu un nou standard, cel mai inalt, dominat de rafinament. In consecinta toate deciziile luate pentru amenajarea acestui loc au fost bazate pe aceasta idee.

Proprietarul se bazeaza printre altele si pe experienta sa din trecut la cele mai exclusiviste hoteluri din New York si Elvetia, cand spune ca indiferent de pretul camerei, un asemenea hotel va fi plin tot timpul, desi aici pretul camerei oscileaza intre 300 si 1500 euro/noapte.
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.