Setari Cookie-uri

VIDEO: Cea mai inalta cladire din Olanda

Lucrarile la cea mai inalta cladire a Olandei, De Rotterdam, semnata de arhitectii de la OMA, vor incepe in luna decembrie a acestui an. Va invitam sa vizionati filmuletul cu acest proiect in valoare de 340 milioane de euro.

Lucrarile la cea mai mare cladire a Olandei, De Rotterdam, semnata de arhitectii de la OMA, vor incepe in luna decembrie a acestui an si se asteapta a fi incheiate in anul 2013.
Turnurile cu o inaltime de 150 de metri si cu o suprafata de aproximativ 160.000 de metri patrati vor avea un cost total de 340 de milioane de euro.
Programul mixt de arhitectura (spatii de birouri, apartamente, un hotel, sali de conferinta, sali de sport, magazine, restaurante si cafenele) ofera acestui proiect caracterul unui adevarat oras vertical, situat in vechiul port Wilhelminapier, in imediata vecinatate a podului Erasmus.
Turnurile fac parte dintr-un program amplu de revitalizare a vechiului port, cu scopul de a reface activitatea intensa urbana care caracteriza la un moment dat aceasta zona a orasului.
Proiectul este condus de partenerii OMA (Office for Metropolitan Architecture) Rem Koolhaas, Ellen van Loon si Reinier de Graaf iar seful de proiect este Kees van Casteren.
Va invitam sa vizionati filmuletul cu acest proiect deosebit de ambitios ce va fi construit in Rotterdam, Olanda

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.