Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

California Academy of Sciences si-a deschis portile pentru toti oamenii pasionati de stiinta. Cladirea, proiectata de catre Renzo Piano Building Workshop, nu este nicidecum una obisnuita...
Ansamblul, care contine un acvariu, un planetariu, un muzeu de istorie si mai multe laboratoare, prezinta un acoperis iesit din comun. Acesta este acoperit cu vegetatie si, in unele locuri, are numeroase ferestre rotunde construite cu doua scopuri: sa lase lumina sa patrunda in toate incaperile si, poate cel mai interesant aspect, sa lase vizitatorii sa priveasca spre cer.
Renzo Piano, un castigator al premiului Pritzker, a dorit sa creeze un complex cat mai aproape de natura, care sa inlocuiasca fostul sediu al California Academy of Sciences ce data din anul 1853. Materialele utilizate respecta noul trend "green", potrivindu-se perfect cu exponatele din interior.
Dr. Gregory Farrington, director al complexului, a declarat: 'Scopul nostru a fost sa facem o cladire care sa atraga independent de exponatele gazduite'. Noi spunem ca a reusit din plin.
Pentru mai multe imagini cu proiectul California Academy of Sciences, click aici.
Sursa: Plugin.ro
Citeste si alte articole pe Plugin.ro. Noi iti recomandam:
Imagini superbe facute numai cu mouse-ul
Cum e facut un glob geografic?
Poze superbe facute sub apa!

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: