Setari Cookie-uri

O noua constructie geniala in Dubai

Michael Schumacher World Champion Tower este o cladire impresionanta a carei constructie va incepe cat de curand, in Dubai.

Michael Schumacher World Champion Tower este o cladire impresionanta a carei constructie va incepe cat de curand, in Dubai.
Arhitectul Chris Bosse a declarat ca va ridica 7 astfel de turnuri in toate colturile lumii. De ce a ales sa inceapa proiectul tocmai in Dubai? Pentru ca aici este un fel de 'Mecca' unde se intalnesc toti designerii geniali si isi expun ideile marete. Chris Bosse, german la origine, a decis sa-l tina aproape pe Michael Schumacher, punandu-l serios la treaba..
Ce a rezultat din colaborarea cu Schumacher puteti vedea in pozele din galeria foto! World Champion Tower prezinta o fundatie largita, inspirata din structura unui fulg de zapada. Cum Michael a fost pilot de Formula 1, ideile lui se regasesc mai mult in geometria aerodinamica a intregii cladiri. Turnul cu 59 de etaje are o serie de curbe, unghiuri si torsiuni care ofera o luminozitate adecvata si o priveliste minunata catre ocean.
Proiectul va demara la inceputul lui 2009 si urmeaza a fi finalizat in 2011.
Sursa:Plugin.ro
Citeste si alte articole pe Plugin.ro. Noi iti recomandam:
C-Quester: Submarin pentru o singura persoana
Telefonul care se poate rupe in doua
Imagini superbe Wunderland: O lume magica!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.