Walter Towers este o cladire un pic cam ciudata. Patru turnuri inclinate, in forma literei "W" par ca sfideaza gravitatia, intr-un proiect de zile mari ce va fi finalizat in orasul Praga.
De acest proiect inovativ raspund designerii danezi de la Bjarke Ingels Group. Cladirea cu o suprafata totala de 38.000 m2 va contine birouri dar si apartamente de lux, fiecare cu privelisti diferite in functie de etaj.

Casa eco-friendly, o tendinta si o necesitate
Fiecare bloc din Walter Towers pare o replica moderna a celebrului turn inclinat din Pisa, cu mentiunea ca arhitectii au studiat bine proiectul si au garantat pentru siguranta lui. Lucrul acesta nu ne linisteste mai deloc, constructia fiind, cel putin din punctul nostru de vedere, putin infricosatoare. Cum ar fi sa stii ca proiectia apartamentului tau se face chiar in aer?
Turnurile nu sunt distincte, ci exista o continuitate in cadrul intregului proiect. Practic, Walter Towers reprezinta o singura cladire cu doua baze care se desfac in aer pentru a asigura o luminozitate adecvata, privelisti frumoase si de ce nu, chiar senzatii tari..

Sursa:PlugIn.ro
Citeste si alte articole pe PlugIn.ro. Noi iti recomandam:
Imagini captivante Photomicrography
Triangle: O constructie incredibila
9 inventii grozave de la Electrolux

Ziua Mondiala a Locuirii: BIG BUILD construieste 14 locuinte in 5 zile, pentru familiile defavorizate
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: