Setari Cookie-uri

Constructie magnifica in Cehia

In Cehia urmeaza sa se construiasca un centru cu totul iesit din comun. Designerii de la Future Systems au pus la punct un proiect care pare desprins din filmele SF.

In Cehia urmeaza sa se construiasca un centru cu totul iesit din comun. Designerii de la Future Systems au pus la punct un proiect care pare desprins din filmele SF.
Centrul cultural va purta numele celebrului compozitor Antonin Dvorak si va contine mai multe sali de concerte, terase si restaurante, toate cu o arhitectura high-tech ce graviteaza in jurul unui motiv: lumina.
Antonin Dvorak Concert and Congress Centre va fi ridicat pe locul unei vechi baze militare. Future Systems, in frunte cu Jan Kaplicky, a declarat ca futurista cladire va fi terminata cat de repede posibil pentru ca South Bohemian Society of Friends of Music sa-si poata incepe activitatea aici.
Centrul prezinta zone largi deschise si o serie de curbe menite sa asigure o acustica fara egal. In premiera, in spatele scenei aflate in sala principala cu 1000 de locuri, spectatorii vor putea privi printr-o fereastra enorma, relaxandu-se cu o muzica fina si un peisaj mirific. Asta da relaxare..
Considerat de multi prea exagerat pentru Cehia, centrul Antonin Dvorak reprezinta o imbinare intre cultura, muzica, tehnologie inalta si comert. O imbinare care noua, cel putin dupa poze, nu ne displace.

Citește și:

Sursa: PlugIn.ro
Citeste si alte articole pe PlugIn.ro. Noi iti recomandam:
Habitat Machines sau cum vor arata locuintele viitorului
Vom calatori prin Univers cu..liftul!
Imagini superbe Rain Photography

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.