Setari Cookie-uri

Trucuri accesibile pentru a transforma un spatiu inchiriat - Partea a II-a

Daca te numeri printre persoanele care locuiesc intr-un spatiu inchiriat, iti prezentam cateva trucuri accesibile, cu care il poti transforma intr-unul primitor.

In cazul in care nu iti permiti sau nu esti adepta achizitionarii unei case sau apartament si locuiesti cu chirie, cu siguranta, ti-ai dorit sa aduci acestui loc un suflu nou ori o nota personala. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, exista cateva trucuri la care poti apela.

Trucuri amenajare apartament inchiriat

In cele mai multe cazuri, baile din locuintele destinate inchiriarii nu au un aspect deosebit, iar placarile utilizate contribuie la acest lucru. Daca nu esti multumita de modul in care baia este amenajata, nu trebuie sa te descumpanesti. Cel mai important aspect din orice baie este ca aceasta sa fie, inainte de toate, curata. Pentru a o infrumuseta, alege prosoape noi, pufoase si amplaseaza-le intr-un mod atipic, decat atarnate; de exemplu, le poti amplasa intr-un cos impletit. Decoreaza pardoseala cu un covoras moale, care sa mascheze placile ceramice care iti displac. Inlocuieste oglinda cu una chic si nu uita sa adaugi o vaza cu flori sau un ghiveci cu plante. Chiar daca par niste ajustari minore, acestea transforma considerabil aspectul baii.

Citește și:

Un alt truc la care poti apela, pentru a infrumuseta un spatiu inchiriat, este sa inlocuiesti draperiile. Acestea chiar vor schimba aspectul incaperii. In cazul in care camerele sunt prevazute cu jaluzele, pentru a le face mai primitoare, agata in fata lor niste draperii in culori calde. Cu o investitie mica, vei face o transformare majora.

Amenajare spatii inchiriate
Nu esti multumita de modul in care arata canapeaua? Pentru a nu investi intr-una noua, tot ce trebuie sa faci este sa ii confectionezi o husa. Pernele decorative, in diferite imprimeuri, te vor ajuta si ele sa obtii un look nou. Daca nu stii ce husa sa alegi pentru canapea sau ai rezervari in ceea ce priveste culorile indraznete, griul este intotdeauna o alegere sigura. Il poti asorta cu accente galbene, roz, albe sau verzi, daca doresti sa il pui in valoare.

La fel ca in cazul draperiilor, covoarele fac si ele diferenta. Este cu atat mai recomadabil sa achizitionezi un covor nou, daca pardoseala este realizata din placi ceramice; acoperind gresia cu covoare, aceasta nu va mai parea la fel de rece si de respingatoare. Daca apartamentul este amenajat simplu, poti opta pentru un covor cu imprimeu, care sa mai anime spatiul. Motivele geometrice si cele orientale sunt in tendinte, in acest sezon. In caz contrar, alege un covor simplu, uni, care sa uniformizeze intreaga amenajare.
Foto 1: Urbanara via Pressloft
Foto 2:
Direct Blinds via Pressloft

Citește și:

Save

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.