Setari Cookie-uri

Trucuri pe care designerii le folosesc pentru un dormitor de revista - Partea a II-a

Pentru a avea un dormitor precum cele din revistele de specialitate, nu este necesar sa investesti multi bani. Exista cateva trucuri la care designerii apeleaza, pentru a transforma orice dormitor banal intr-unul scump si spectaculos.

Pentru a avea un dormitor precum cele din revistele de specialitate, nu este necesar sa investesti multi bani. Exista cateva trucuri la care designerii apeleaza, pentru a transforma orice dormitor banal intr-unul scump si spectaculos.

Draperii lungi, impunatoare
In orice dormitor, indiferent de stilul in care este amenajat, draperiile si perdelele joaca un rol important in modul in care acesta arata. Intr-un dormitor impozant, opteaza pentru niste perdele simple, diafane. Draperiile care atarna pe pardoseala sunt cele mai indicate intr-un asemenea spatiu, iar ca sa le adaugi eleganta, atunci cand nu le utilizezi, prinde-le cu ciucuri sau cu inele speciale.

Trucuri design dormitor
Achizitioneaza o bancheta chic!
Daca spatiul iti permite, amplaseaza la capul patului sau in alta zona a dormitorului, in functie de configuratia acestuia, o bancheta. Banchetele sunt niste piese de mobilier chic, care se dovedesc a fi si foarte utile. Fie ca folosesti bancheta ca loc pentru citit, fie pentru a te aseza pe ea atunci cand te imbraci ori pentru a amplasa, in timpul noptii, pernele, aceasta nu trebuie sa lipseasca din dormitorul tau, in special daca iti doresti unul spectaculos.

Citește și:


Tablourile, forma de arta must-have

Obiectele de arta nu ar trebui sa fie prezente numai in living, incaperea cu care oaspetii au contact, ci si in dormitor, daca iti doresti sa te simti bine in aceasta camera. Tablourile sunt cea mai la indemana forma de arta la care poti recurge, asadar ele nu ar trebui sa lipseasca din dormitorul tau. Amplaseaza un tablou pe peretele din dreptul patului, care sa fie piesa statement din incapere.

“Imbraca” patul!
Toate camerele din hotelurile de lux au in comun un lucru: paturile sunt aranjate perfect! Ca sa nu se vada lenjeria sifonata, in timpul zilei, foloseste inca un rand de lenjerie sau o cuvertura si pliaza-i marginea, intocmai ca in camerele de hotel. Acest ultim rand este recomandabil sa fie intr-o culoare contrastanta cu cea a lenjeriei, pentru a iesi in evidenta.

Foto: The French Bedroom Co via Pressloft

Citește și:

Save

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.