Setari Cookie-uri

Util: de ce trebuie sa tii cont, cand comanzi on-line mobila

In cazul persoanelor care nu au timp sa mearga la cumparaturi, acestea pot comanda on-line. Insa, inainte de a cumpara o piesa de mobilier, trebuie sa tii cont de cateva aspecte.

In zilele noastre, internetul se dovedeste a fi o unealta extrem de facila, pe care din ce in ce mai multa lume o utilizeaza. In cazul persoanelor care nu dispun de mult timp liber, pentru a merge la cumparaturi, internetul este la indemana, oferind posibilitatea de a comanda on-line. Acest lucru este valabil si in cazul magazinelor de mobilier, care ofera serviciul de shopping on-line. Insa, inainte de a comanda o piesa de mobilier, trebuie sa tii cont de cateva aspecte.

Comanda online mobila
Indiferent de produsul pe care il comanzi, fie ca este vorba de mobilier, haine sau obiecte electronice, asigura-te ca furnizorul respectiv este de incredere. Nu comanda de pe site-uri care nu au trecute toate datele de contact sau care nu permit returnarea produselor, conform legii. Intodeauna este recomandabil sa citesti recenziile clientilor; afla parerea celorlalti clienti, citind pe site-ul respectiv sau pe alte site-uri comentariile lor in legatura cu seriozitatea si calitatea produselor furnizorului in cauza.
Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa masori cu atentie incaperile. Inainte de a comanda mobilier, masoara cu ajutorul unei rulete spatiul si asigura-te ca obiectele pe care doresti sa le comanzi au loc in acea zona.

Citește și:

Dupa ce te-ai asigurat ca dimensiunile sunt cele corecte, citeste cu atentie descrierea produsului. Nu este suficient doar sa analizezi imaginea produsului, ci trebuie sa fii atenta si la descrierea acestuia. Ia in considerare materialul din care este realizata mobila, pentru a-ti putea contura o imagine de ansamblu asupra acesteia. De asemenea, in cazul in care produsul nu are mentionate in descriere instructiunile de intretinere, poti contacta furnizorul, pentru a ti le procura. Ai in vedere faptul ca, de multe ori, culorile din imagine pot diferi de cele reale.

Comanda online mobila
Odata ce te-ai hotarat sa comanzi, inainte de a adauga in cosul virtual produsele, asigura-te ca ai ales culoarea si finisajul pe care le doresti. In cazul in care doresti sa comanzi mai multe piese de mobilier de pe acelasi site, dar nu cunosti calitatea produselor, este preferabil sa comanzi un singur obiect, pentru a te asigura ca este in conformitate cu cerintele si asteptarile tale. Daca totul este in ordine, comanda si restul produselor dorite.

Citește și:

In ceea ce priveste mobilierul vechi, trebuie sa acorzi foarte multa atentie acestora. De multe ori, imaginile nu corespund cu realitatea. In aceste cazuri, cel mai bine este sa te rezumi la piese mici si mai putin costisitoare sau sa te asiguri ca poti returna produsul. Atentie, insa! Daca livrarea unei comenzi, la unii comercianti, poate fi asigurata de catre acestia, costurile returnarii sunt, in marea majoritate a cazurilor, suportate de catre client.

Nu in ultimul rand, inainte de a comanda, verifica in cat timp se efectueaza livrarea. Toate site-urile au specificate un timp de livrare, in functie de disponibilitatea stocurilor. Pentru a nu avea parte de surprize neplacute, este important sa te asiguri ca timpul estimat de furnizor este conform cu necesitatile tale.
Foto: norsu interiors via Pressloft

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.