Setari Cookie-uri

Zone Feng Shui, benefice in 2016: zona Sud-Vest

In anul 2016, harta Bagua ne indica faptul ca zona de Sud-Vest a locuintei este de bun augur in ceea ce priveste practica Feng Shui. Energia Feng Shui se dovedeste a avea un potential deosebit in aceasta parte, care poate atrage norocul si prosperitatea.

In anul 2016, harta Bagua ne indica faptul ca zona de Sud-Vest a locuintei este de bun augur in ceea ce priveste practica Feng Shui. Energia Feng Shui se dovedeste a avea un potential deosebit in aceasta parte, ce poate atrage norocul si prosperitatea.

Steaua Feng Shui a anului 2016 in aceasta zona este 8, corespondenta a elementului Pamant. Steaua 8 este benefica prosperitatii si indica succesul in plan financiar; este steaua care atrage norocul si care te va ajuta sa te dezvolti. In 2016, orice este asociat cu elementul Apa va fi de bun augur. Culorile norocoase ale acestui an sunt negru, albastru si gri.

Pentru a te putea bucura, insa, de toate acestea si pentru a pune in valoare zona de Sud-Vest a locuintei tale, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte, pe care le poti realiza prin modul in care amenajezi aceasta parte. Decoreaza-ti locuinta cu elemente Feng Shui care atrag bogatia, precum monede, broasca banilor, copacei Feng Shui cu cristale, care energizeaza si armonizeaza locuinta, echilibrand energetic incaperea. Zona de Sud-Vest a hartii Bagua este perfecta pentru a depozita in acest an toate actele si documentele financiare, cat si vasul abundentei, care vor atrage succesul in cariera.

Citește și:

Feng Shui - Sud-Vest
Introdu obiecte si culori care simbolizeaza elementele Foc si Pamant si incearca sa folosesti in 2016, in aceasta zona, cat mai putine elemente Metal. Astfel, poti utiliza culori de pamant - reprezentante ale elementului Pamant, nuante de rosu, roz, portocaliu si violet, care sunt specifice elementului Foc. Pentru elementul Foc, sunt reprezentative elementele triunghiulare si piramidale, in vreme ce Pamantul, simbol al stabilitatii si al sigurantei, poate fi redat prin forme patrate, cubice, prin obiecte din ceramica sau teracota, copacei Feng Shui, roci, cristale, figurine din piatra.

Specialistii recomanda sa folosim in acest an in zona de Sud-Vest cat mai multe cristale Feng Shui. Poti utiliza pietre de citrin sau de pirita, care sunt folosite pentru a atrage abundenta, Ochi de Tigru, pentru energia sa protectoare sau Ametist pentru purificare.

Citește și:

Nu in ultimul rand, fie ca este vorba de biroul tau sau de locuinta ta, ai in vedere ca zona de Sud-Vest sa fie intotdeauna curata. Este important sa pastrezi energiile din aceasta zona cat mai curate, fericite si line.

Foto: B Goods via Pressloft

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.