Setari Cookie-uri

5 motive pentru care sa ai o locuinta cu pereti albi

In momentul in care amenajezi un spatiu, un prim aspect pe care trebuie sa il iei in considerare il constituie culoarea peretilor. Peretii albi sunt intotdeauna cea mai buna alegere, indiferent de stilul decorativ abordat.

In momentul in care amenajezi un spatiu, un prim aspect pe care trebuie sa il iei in considerare il constituie culoarea peretilor. Peretii albi sunt intotdeauna cea mai buna alegere, indiferent de stilul decorativ abordat. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta 5 motive pentru care ar trebui sa optezi pentru pereti albi.

1. Peretii albi sunt extrem de versatili, permitandu-ti sa amenajezi incaperea oricum iti doresti, indiferent de paleta cromatica sau de texturile pe care vrei sa le folosesti. Acestia iti vor lasa libertatea de a-ti pune creativitatea la incercare, fiind un cadru neutru perfect.

Pereti albi
2. In cazul in care esti un fan al artei si iti place sa decorezi peretii cu tablouri si diverse accesorii, albul este culoarea de fond cea mai potrivita. Peretii albi vor scoate in evidenta tablourile si obiectele tale de arta, atragand privirile asupra acestora, in locul lor.

Citește și:

3. Daca iubesti culorile stridente si iti place sa folosesti piese statement, precum un covor intr-o culoare vibranta sau un fotoliu tipator, atunci iti recomandam sa vopsesti peretii albi. Un mare avantaj al acestora este faptul ca iti permit sa schimbi decorul oricat de des iti doresti, nefiind constransa in ceea ce priveste culorile.

Pereti albi
4. Un alt motiv pentru care iti recomandam sa optezi pentru pereti albi este faptul ca acestia sunt eleganti si nu se demodeaza niciodata. Ii poti utiliza atat intr-un spatiu modern, cat si intr-unul clasic. Daca obisnuiesti sa amenajezi locuinta in functie de sezon, peretii albi iti vor fi de un real ajutor. Vara, ii poti asorta cu accesorii pastelate, in vreme ce iarna vor straluci printre decoratiunile de Craciun.

5. Nu in ultimul rand, peretii albi creeaza senzatia de spatii curate si luminoase. Se pot curata cu usurinta, ori de cate ori este nevoie si, mai mult de atat, din punct de vedere vizual, te vor relaxa, spre deosebire de alte culori. De asemenea, spatiile foarte compacte vor parea mai mari, fluide.

Citește și:

Foto: KSL LIVING via Pressloft

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.