Setari Cookie-uri

Cum sa iti impresionezi musafirii. 5 trucuri pentru amenajarea camerei de oaspeti

Pentru ca invitatii tai sa se simta rasfatati, exista cateva trucuri la care poti apela, pentru a transforma camera de oaspeti intr-una asemenea uneia de hotel.

Indiferent de modul in care este amenajata locuinta ta sau de banii investiti in aceasta, atunci cand ai musafiri, este recomandabil sa le oferi toate conditiile si confortul necesar. Pentru ca invitatii tai sa se simta rasfatati, exista cateva trucuri la care poti apela, pentru a transforma camera de oaspeti intr-una asemenea uneia de hotel.

1. In orice camera de hotel sau de oaspeti este foarte important modul in care acestia din urma se odihnesc. Pe langa calitatea patului si a saltelei, sunt importante si pernele. Ca sa poti satisface toate gusturile, ai in vedere ca patul sa aiba atat perne tari, cat si unele pufoase. Nu uita sa adaugi o patura usoara si una mai grea, pentru a le asigura oaspetilor tai confortul necesar si, nu in ultimul rand, sa folosesti niste asternuturi de calitate.

Camera oaspeti
2. Ai in vedere ca oaspetii tai sa aiba la indemana tot ce au nevoie. Astfel, amplaseaza pe noptiera o carafa pentru apa si un pahar, o veioza, pentru a avea la indemana lumina, in caz de nevoie, si un vas (poate fi o cutie, o tava sau chiar un bol) pentru a-si putea depozita ceasul sau bijuteriile, dupa caz.

Citește și:

3. Pentru a-ti face invitatii sa se simta rasfatati, nu uita sa le oferi halate si papuci. Acestea le poti amplasa fie in baie, fie chiar in camera - pe pat, atarnate de un carlig sau intr-un cos. Oaspetii tai vor aprecia, cu siguranta, gestul. Daca esti o persoana atenta la detalii, ofera-le oaspetilor tai un cosulet cu diferite produse de ingrijire: creme, pasta de dinti etc.
Camera oaspeti

4. Florile proaspete au capacitatea de a inveseli orice incapere, iar amplasate intr-o camera de oaspeti nu vor face decat sa creeze o primire calduroasa pentru musafiri. Ai in vedere ca acestea sa nu aiba un parfum foarte puternic, ce le-ar putea conferi oaspetilor dureri de cap. Nu trebuie sa achizitionezi niste flori scumpe; este suficient sa realizezi un aranjament floral simplu (care pot fi alcatuit din flori chiar din gradina ta, in cazul in care detii una).

Citește și:

5. Chiar daca in camera de oaspeti ai amplasat un dulap, un suport pentru bagaje le va fi extrem de util musafirilor tai. In felul acesta, nu vor mai fi nevoiti sa se aplece sau sa stea ghemuiti atunci cand impacheteaza si despacheteaza sau cand cauta vreun obiect. Poti inlocui suportul cu o bancheta, pe care sa o amplasezi la capatul patului, sau cu un cufar.

Foto: Sofa.com via Pressloft

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.