Setari Cookie-uri

Stiluri decorative si culori in tendinte

Printre cele mai utilizate stiluri decorative in Europa gasim stilul contemporan, modern, minimalist si clasic. In ultimii ani, stilul clasic reinterpretat a avut o evolutie uimitoare, regasind in multe locuinte elemente din acest stil foarte elegant.

Stiluri decorative

Intotdeauna am sustinut ca orice locuinta trebuie sa fie unica si personalizata, insa am descoperit pe parcursul anilor ca "unic" si "personalizat" sunt notiuni din care multi dintre noi inteleg "haotic" si "kitschos". Unicitatea locuintei nu este data de nerespectarea niciunui stil general de design sau a unor reguli de baza in amenajarea interioarelor, ci de elemente simple, personale, care vin sa completeze si sa "imbrace" frumos stilul general de amenajare.
Desigul de interior a dezvoltat, de-a lungul istoriei, stiluri atat de variate si diferite - oferind posibilitati nelimitate de creare a interioarelor - atat in segmentul rezidential, cat si in HoReCa. Fiecare stil de design interior apartine unei perioade de timp si unei zone, dezvoltandu-se datorita preferintelor si necesitatilor in timp si spatiu. Printre cele mai utilizate stiluri in Europa gasim stilul contemporan, modern si modern-minimalist si stilul clasic. In ultimii ani, stilul clasic reinterpretat a avut o evolutie uimitoare, regasind in multe locuinte elemente din acest stil foarte elegant. Accentele Shabby-Chic, britanice, provensale, industriale, art-deco si zen fac si ele parte din provocarile actuale ale designerilor in proiectele noi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.