Setari Cookie-uri

18 bucatarii colorate

Bucatariile colorate sunt perfecte, daca doriti sa inveseliti spatiul. Va prezentam 18 modele de bucatarii colorate.

Bucatarie Nova Lack

Bucatarie Nova Lack - Bucataria NOLTE - un mix de dinamism si modernism! Planificare profesionista si comunicativa. Eleganta materialelor ofera optiuni nelimitate si confera spatiului din bucatarie multa generozitate! 4 variante pentru economisirea spatiului de depozitare datorita solutiilor inteligente de organizare: Confort Line / Fag / Wenge / Aluminiu. 65 de fronturi pe diverse culori.
4 procese de prelucrare a materialului: Infoliere / Lacuire / Laminare / Furniruire.
1 interior si 1 exterior - disponibil in aceeasi culoare. 9 modele de pilastrii. 6 motive pentru nisele de sticla de dimensiuni variabile.
3 tipuri de corpuri cu dimensiuni adaptabile cerintelor.:
- 3 inaltimi pentru corp baza
- 5 inaltimi pentru dulap turn
- 5 inaltimi pentru corp suspendat
- 3 adancimi pentru corp baza
Aceasta bucatarie impune noi standarde in materie de design. Particularitatile acestei bucatarii o reprezinta curbele verticale, excelent imbinate care dau aspectul futurist pentru care este atat de apreciata. Daca sunteti in cautarea bucatariei secolului 21 - atunci tocmai ati gasit-o si se numeste Nova Lack. Margini rotunjite, design amplu, sofisticat, aceasta bucatarie impresioneaza in adevaratul sens al cuvantului.
Pe langa liniile verticale aceasta bucatarie dispune de panouri verticale rotunjite combinate cu blaturi de colt special concepute pentru a nu irosi niciun centimetru de spatiu alocat.
kika

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.