Setari Cookie-uri

10 rezolutii pentru locuinta, pe care ar trebui sa le faci in acest an - Partea a II-a

Intrucat a inceput un nou an, este timpul sa iti faci o lista cu rezolutii nu numai pentru modul tau de viata, ci si pentru locuinta ta.

Intrucat a inceput un nou an, este timpul sa iti faci o lista cu rezolutii nu numai pentru modul tau de viata, ci si pentru locuinta ta. Intr-un articol precedent, ti-am prezentat prima parte a listei cu rezolutiile pe care ti le propunem.

6. Iubeste-ti dormitorul!

In general, Rezolutii 2015 living-ul este incaperea care se bucura de cea mai mare atentie, fiind spatiul in care ne petrecem o mare parte din zi si, mai ales, locul in care ne primim oaspetii. Cu toate acestea, dormitorul ar trebui sa primeasca la fel de multa atentie, chiar daca este un spatiu intim. Tocmai din acest motiv ar trebui sa te preocupe mai mult si sa ii conferi mai multa personalitate. Asadar, o rezolutie pe care ar trebui sa o ai in 2015 este sa iti reamenajezi dormitorul. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa schimbi mobilierul: poti vopsi un perete, schimba draperiile, corpurile de iluminat, adauga accesorii noi si perne decorative si lista poate continua.

7. Investeste in piese care merita!
Foarte multe persoane au tendinta de a cumpara anumite obiecte pentru simplul fapt ca sunt ieftine, insa putine realizeaza faptul ca de fapt, in timp, acestea nu sunt o investitie buna. In loc sa cumperi mai multe obiecte ieftine (si de de multe dintre ele nici nu ai nevoie), mai bine investesti mai multi bani in piese necesare si de calitate. De exemplu, o canapea de calitate superioara sau un covor statement, din fibre naturale sunt o alegere potrivita.

8. Transforma-ti locuinta in spatiul ideal pentru petreceri!
In viata, munca ar trebui sa fie echilibrata cu distractia, tocmai de aceea ar trebui sa iti propui sa te destinzi mai mult si mai des! Iar pentru a realiza acest lucru, poti incepe prin a organiza petreceri la tine acasa. In acest sens, locuinta ta ar trebui sa fie amenajata pe masura, asadar asigura-te ca ai suficiente locuri pentru sezut - descopera cateva idei de locuri pentru sezut, pentru invitatii tai. De asemenea, ai in vedere ca vesela si paharele sunt suficiente la numar.

9. Schimba-ti draperiile!
Draperiile chiar pot schimba aspectul unei incaperi! Indiferent ca aceasta din urma este mobilata cu piese scumpe sau ieftine, niste draperii calitative, cu un aspect elegant iti vor transforma complet camera. Iti recomandam sa alegi o culoare contrastanta cu restul incaperii, pentru a scoate in evidenta draperiile.

10. Alege-ti un punct focal!

Orice incapere ar trebui sa aiba un punct focal, in special spatiile precum living-urile. Acesta poate fi o piesa de mobilier deosebita (o comoda, un fotoliu atipic) sau una de arta: un tablou supradimensionat sau unul celebru, o sculptura ori un obiect decorativ deosebit.
Foto: norsu interiors

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.