Setari Cookie-uri

Idei pentru masa de Halloween de la magazinul IKEA

Daca anul acesta sarbatoriti Halloween-ul alaturi de prieteni, decorul de la petrecere nu trebuie sa fie mai prejos decat costumul ales.

Comunicat de presa

Daca anul Halloween de la IKEA acesta sarbatoriti Halloween-ul alaturi de prieteni, decorul de la petrecere nu trebuie sa fie mai prejos decat costumul ales.

Este singura sarbatoare din an in care decorul mesei poate avea cat mai multe elemente. De Halloween, fie ca alegeti sa va costumati in vrajitoare sau zana, masa de petrecere poate sa se transforme si ea intr-un mod prin care sa ii „vrajiti” cu adevarat pe invitati.

Culorile cheie Halloween de la IKEA 2 sunt negru si portocaliu, iar fantomele, liliecii si dovlecii fiorosi devin personajele principale in seara de 31 octombrie.

In magazinul IKEA din Bucuresti gasiti o multime de accesorii simpatice pentru decorarea spatiului. Formele de briose decorate cu fantome, decoratiunile luminoase, suporturile cu dovleci, paharele cu ochi misteriosi, ghirlandele luminoase, servetele colorate si, nu in ultimul rand, conffetti-ul in forma de dovleac vor crea atmosfera potrivita in noaptea fantomelor.

Foto1: BLATIRA - Halloween de la IKEA 3 Set forma copt briosa, 65 buc. - 4.99 lei. Set semisfera iluminat, culori asortate, 3 buc - 9.99 lei. Set clipsuri, 4 buc - 12.99 lei. Set pahare, 10 buc. - 3.99 lei
Foto 2: BLATIRA - Ghirlanda decorativa, 1,8m – 12.99 lei. Ghirlanda luminoasa 10 becuri - 24.99 lei. Servetele, 30 buc. - 4.99 lei. Set farfurii, 10buc - 5.99 lei.
Foto 3: BLATIRA - Servet de masa - 14.99 lei. Suport lumanare – 2.99 lei. HOSTLOV confetti - 4.99 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.