Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Un nou trend in designul interior - pictura pe tesaturi!

Cum ar fi sa aducem arta mai aproape de noi si sa dam nastere unui univers interior asa cum ni-l dorim?

De la aceasta idee a pornit brandul Fetes des Tissus acum mai bine de 3 ani. Astfel, taletul si priceperea unor tineri designeri au dus catre dezvoltarea unui proiect cu tesaturi pictate manual.

Modele unice de perdele, draperii sau cuverturi, croite cu atentie si pictate cu iscusinta de artistii Fetes de Tissus sunt realizate la comanda, in functie de cerintele clientului. Modelul poate fi transpus de catre artistii Fetes des Tissus prin pictura manuala pe diverse materiale (in, bumbac, matase, organza, satin).

Tematica predominant florala a colectiilor, amintind de frumusetea deosebita a artei Chinoiserie, te va cuceri de la prima vedere! Poti sa fii si tu una din posesoarele draperiilor minunate. Vei fii invidiata de prietene, dar in acelasi timp te vei bucura zi de zi, de frumusetea florilor care parca te imbie cu miresme.

Artistii de la Fetes des Tissus nu se opresc aici. In colaborare cu un producator roman de lenjerii de pat din Romania au lansat colectia Brise - lenjerii de pat din bumbac satinat. Colectia a fost vedeta Romaniei la standul de la Heimtextil Frankfurt 2014. Brise a venit in completarea tesaturilor pictate manual cu tematica florala, tot pictata, insa transpusa apoi prin tehnica digitala pe cea mai fina tesatura din Bumbac satinat.
Arta, tehnologia si calitatea sunt reunite pentru a realiza un dans complet al simturilor noastre. Colectia Brise este muzica ce te imbratiseaza in dansul culorilor naturii. Culorile se unesc si apoi se despart, in final converg pe tesatura in creatii minunate care celebreaza fantezia, originalitatea si simtul artistic. Brise este spiritul renascator al primaverii, este viata si natura.

Prin acest proiect, Fetes des Tissus se lanseaza in domeniul designului de produs, dar mai ales ca un atelier ce poate crea concepte, desene si patternuri ce pot fi transpuse ulterior pe diverse produse prin tehnica digitala. Insa dragostea cea mare va ramane pictura directa pe produs.
Produsele finite, dar si draperiile pictate manual se pot vedea si comanda in exclusivitate pe site-ul www.4interior.ro, magazin online ce promoveaza produse si branduri romanesti, si nu numai.

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.