Setari Cookie-uri

Ce spune despre personalitatea ta parfumul locuintei tale

Alegerea parfumului propriei locuinta este la fel de importanta ca alegerea celui pentru uzul personal. Ceea ce nu realizam este faptul ca fiecare aroma in parte denota anumite aspecte despre personalitatea oricaruia dintre noi.

Atunci cand ne parfumam locuinta, ne gandim doar la efectul produselor utilizate si anume sa ii confere caminului nostru un miros placut. Alegerea parfumului propriei locuinta este la fel de importanta ca alegerea celui pentru uzul personal. Ceea ce nu realizam este faptul ca fiecare aroma in parte denota anumite aspecte despre personalitatea oricaruia dintre noi. Multi dintre noi tind sa nu se gandeasca, atunci cand aleg un parfum pentru locuinta, asupra faptului ca acesta ne poate influenta starea de spirit - un parfum nepotrivit, in loc sa ne ajute sa ne relaxam si sa ne energizeze, ne poate indispune. Afla ce spun cele mai utilizate arome despre personalitatea ta.

1. Lavanda Parfum locuinta

Lavanda este considerata a fi un sedativ natural, fiind recomandata in cazul insomniilor si este utilizata, totodata, si pentru reducerea anxietatii. Mirosul sau are un efect calmant si linistitor. Daca alegi, in mod normal, sa iti parfumezi casa cu lavanda, inseamna ca esti o persoana stresata, ce are nevoie sa se relaxeze. In acelasi timp, esti o persoana creativa si te atrag decorurile provensale.

2. Vanilie

Aroma de vanilie este cel mai des utilizata, pentru a parfuma locuinta. Foloseste lumanari si betisoare parfumate, cu aroma de vanilie, pentru a-i conferi locuintei tale un miros placut si subtil. Vanilia indica faptul ca esti o fire sensibila si visatoare.

3. Portocala

Portocalele au un miros puternic si fresh si sunt perfecte pentru a te energiza. In general, parfumul lor atrag persoanele creative si prietenoase, carora le place sportul. Locuinta unei astfel de persoane este intotdeauna primitoare si ordonata.

4. Lamaie

Alaturi de portocale, lamaile sunt indicate daca doresti sa capeti energie. Iubitorii aromei acestor fructe sunt persoane active si organizate, in acelasi timp, si le place sa detina controlul. Locuinta lor este mereu aerisita si curata, iar mobilierul este, in general, in culori deschise.

5. Parfumuri florale

O alta aroma des intalnita in produsele pentru curatenia si parfumarea locuintei este cea cu tente florale. Persoanele care prefera aceste arome sunt romantice si meditative, preocupate atat de propriul aspect, cat si de cel al caminului in care locuiesc. Casa acestora este amenajata cat mai confortabil, in culori calde, accentul fiind pus pe materiale si texturi.

Foto: Wedding in a Teacup

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.