Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru curatarea baii si inlaturarea mirosurilor neplacute

Baia ar trebui sa fie cea mai curata incapere dintr-o locuinta, prin urmare, este imperios sa stii cum sa o intretii. In cele ce urmeaza, iti prezentam cateva metode, cu ajutorul carora poti curata suprafete din baie si poti scapa de mirosurile neplacute.

Baia, spatiu cu o functiune bine conturata, este incaperea de care omul modern este dependent, fiind utilizata pentru nevoile cotidiene. Folosirea sa zilnica, pentru diverse activitati, poate da nastere, insa, unor mirosuri neplacute. Baia ar trebui sa fie cea mai curata incapere dintr-o locuinta, prin urmare, este imperios sa stii cum sa o intretii. In cele ce urmeaza, iti prezentam cateva metode, cu ajutorul carora poti curata suprafete din baie si poti scapa de mirosurile neplacute.

Curatare vas de toaleta

Cea mai puternica sursa Curatare baie de mirosuri neplacute este vasul de toaleta. Curata capacul acestuia cu o carpa pe care ai presarat bicarbonat de sodiu. Dupa aceea, inlatura bicarbonatul cu o carpa umeda. Interiorul vasului il poti curata daca amesteci bicarbonat de sodiu cu otet alb. Dupa acest proces, poti adauga cateva picaturi de ulei esential de eucalipt, pentru un miros placut.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.